INCENDIU DEVASTATOR la un hotel de lux din Dubai. Mai mulți ROMÂNI au fost EVACUAȚI! VIDEO

INCENDIU DEVASTATOR la un hotel de lux din Dubai. Mai mulți ROMÂNI au fost EVACUAȚI! VIDEO

UPDATE/Biroul de presă al guvernului din emirat au anunțat care este numărul răniților până la acest moment. Așadar, cel puțin 16 persoane au fost rănite, dintre care 14 ușor, în incendiul uriaș care a izbucnit joi seară într-un hotel de lux din Dubai.

O persoană a fost victimă a unei crize cardiace, însă nu a decedat, și niciun copil nu a fost rănit, a adăugat biroul de presă într-un mesaj pe Twitter. 

În jurul orei locale 23.30 (19.30 GMT), originea incendiului, deosebit de puternic, era în continuare necunoscută. 

Hotelul Adress din Dubai a luat foc în urmă cu câteva minute și este cuprins de flăcări în momentul de față. Invitat la un eveniment și cazat în hotelul Adress, promotorul Eduard Irimia, dar și mai mulți cetățeni români au reușit să fugă pe scările de urgență, însă situația este gravă din cauza haosului creat, a anunțat Alin Huiu. 

Este posibil ca hotelul să fie ținta unui atentat terorist, dar cauza nu a fost confirmată și nici nu au fost raportate până în prezent victime. Hotelul se află la câteva minute distanță de locul unde turiștii din Dubai se pregăteau să celebreze Anul Nou.

 



Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...