INCENDIU DEVASTATOR la un hotel de lux din Dubai. Mai mulți ROMÂNI au fost EVACUAȚI! VIDEO

INCENDIU DEVASTATOR la un hotel de lux din Dubai. Mai mulți ROMÂNI au fost EVACUAȚI! VIDEO

UPDATE/Biroul de presă al guvernului din emirat au anunțat care este numărul răniților până la acest moment. Așadar, cel puțin 16 persoane au fost rănite, dintre care 14 ușor, în incendiul uriaș care a izbucnit joi seară într-un hotel de lux din Dubai.

O persoană a fost victimă a unei crize cardiace, însă nu a decedat, și niciun copil nu a fost rănit, a adăugat biroul de presă într-un mesaj pe Twitter. 

În jurul orei locale 23.30 (19.30 GMT), originea incendiului, deosebit de puternic, era în continuare necunoscută. 

Hotelul Adress din Dubai a luat foc în urmă cu câteva minute și este cuprins de flăcări în momentul de față. Invitat la un eveniment și cazat în hotelul Adress, promotorul Eduard Irimia, dar și mai mulți cetățeni români au reușit să fugă pe scările de urgență, însă situația este gravă din cauza haosului creat, a anunțat Alin Huiu. 

Este posibil ca hotelul să fie ținta unui atentat terorist, dar cauza nu a fost confirmată și nici nu au fost raportate până în prezent victime. Hotelul se află la câteva minute distanță de locul unde turiștii din Dubai se pregăteau să celebreze Anul Nou.

 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți ce făceau soldații ucraineni cu 8 luni înainte ca Rusia să invadeze Ucraina

2 Dezvăluiri de ultimă oră! / „Pâmânt în schimbul păcii” / Șeful CIA a negociat în secret pacea cu Ucraina și Rusia, luna trecută

3 „Aș putea să-i trimit lui Putin o scrisoare prin care să-i promit niște poze nud dacă s-ar retrage din Ucraina. Dacă ar opri războiul, aș face asta”

4 Foarte interesante amănunte...

5 „Marea ofensivă rusă se va încheia până în aprilie și nu va avea succes”