INCOMPETENȚĂ! Jandarmii din sediul DNA nu i-au dat lui Ponta peste cârje, ca să cadă în cap pe scări

INCOMPETENȚĂ! Jandarmii din sediul DNA nu i-au dat lui Ponta peste cârje, ca să cadă în cap pe scări

Jandarmeria română a ratat o șansă imensă să fie iertată pentru toate abuzurile comise în ultimii ani. Asta pentru că în sediul DNA se află, se pare, jandarmi uluitor de incompetenți, care au asistat pasiv la trecerea lui Victor Ponta pe lângă ei: niciunul nu i-a dat un binemeritat picior peste cârje, cât să cadă în cap pe scări.

”Nici măcar nu poate fi vorba aici de nepăsare, ci de nesimțire crasă”, spune sociologul Decebal Popescu. ”Bine că jandarmii au putut lovi de-a lungul timpului simpli cetățeni, inclusiv femei, copii sau chiar persoane în cărucior, iar pe cel mai odios dintre români, Victor Ponta, nici măcar nu l-au atins. Mi-e scârbă de ei.”

Jandarmeria are acum două variante: fie îi schimbă pe incompetenții de la DNA cu angajați capabili, care să nu-l rateze pe Ponta data viitoare când ajunge la audieri, fie renunță la servicul de pază de la DNA. Mai ales că s-ar găsi destui cetățeni onești, care i-ar da lui Ponta peste cârje fără să stea pe gânduri, ba l-ar și călca pe cap după ce-ar cădea.  SURSA Timesnewroman.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa