Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

ÎNFIORĂTOR: O doctoriță din Arad către părintele copilului pe care a REFUZAT să-l interneze: „Generația Colectiv… Vă meritați soarta!”/FOTO

Un părinte din Arad a postat pe facebook detalii despre o întâmplare petrecută zilele trecută la Spitalul Clinic de Urgență Județean Arad după tragedia din clubul Colectiv. Și-a dus copilul de un an și 3 luni după miezul nopții la spital, unde a fost luat la rost de o doctoriță care le-a spus că sunt din generația Colectiv și își merită soarta refuzând consultul. 

Conform apropiaților familiei copilului, doctorul care a refuzat acest lucru se numește Ana Gavrilă, de la secția Boli Contagioase Copii, scrie Special Arad. 

POSTAREA DE PE FACEBOOK:

Noaptea trecută in jurul ore 00:30 am chemat salvarea acasa din următorul motiv: copilul meu in vârsta de 1 an si 3 luni mi-a facut febra foarte mare si a inceput sa-i apara un fel de bubițe pe tot corpul/mânuțe/gurița …aceste posibile fiind din cauza unei Infecții (diagnostic pus de primul medic care l-a consultat) pana aici din punct de vedere al comportamentului cadrelor medicale totul foarte ok, doamna doctor de pe salvare sugerandu-mi sa mergem la spital pentru o consulatare amănunțită făcută de un specialist, i-am urmat sfatul , ajungem la urgente suntem primiți de un domn doctor care ne face o evaluare amănunțită acesta considerând ca avem nevoie de internare la Secția bolii contagioase COPII, suntem conduși către aceasta secție de o doamna asistenta , acolo ne întâmpina alte doua asistente destul de politicoase (nu au rupt norii de politețe dar a fost destul de ok)…asta fiind in jurul orei 01:00, după circa 30 de minte apare o “doamna doctor”(greu sa o numesc si doamna mai greu DOCTOR) , a intrat pe usa, “uitând” politicosul”buna seara” nu e chiar asa elementar un salut când e vorba de o urgentă , totuși era civilizat…prima fabula ce iese din gura ei e “VOI DE CE A-TI venit cu copilul la ora asta… Îi explicăm doamnei doctor că acesta a fost sfatul medicului de pe salvare si a domnului de la urgente care ne-a îndrumat aici, aceasta replicând domnul de la urgente NU este doctor, refuzând sa ii citească biletul pentru internare. De aici au urmat o serie de jigniri si contre ajungând sa ne spună ca noi tinerii suntem generația celor ce AU MURIT IN Club COLECTIV si ca ne meritam soarta , aceste vorbe fiind spune de o “…doctorița”. După toate aceste jigniri a părăsit salonul pe motiv ca ea nu vede la lumina becului ce are copilul pe piele, si ca nu meritam consultarea si internarea, A părăsit salonul si dusă a fost, după 2 ore de plimbări prin spitale/salvării , am ajuns acasa cu copilul in aceeasi stare in plus vizibil spriat …azi vom continua aventura in spitalele romanești pentru a ne trata copilul….

Se pare ca nici după Tragedia de la București nimeni nu se sesizează pentru a face putina curatenie in spitalele romanești . Tot respectul si toata aprecierea pentru asistentele/medici de pe salvare si medicii specialiști din spitale care ajuta la recuperarea răniților din colectiv , ps: Inclusiv aceștia au fost jigniți de “doamna doctor” de garda de la Spitalul județean Arad , secția bolii infecțioase copii!”
 

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ALARMĂ Zeci de mii de români vor fi amendați după 26 mai! Jandarmeria, la ordinul ministrului Camen Dan, monit…

2 VIDEO Dăncilă, huiduită și apărată de zeci de jandarmi, a fost ascunsă într-o vulcanizare auto din Novaci! Apo…

3 Document. Citiți și voi ce avere are primarul PSD din Topoloveni după 29 de ani de mandat. Primește de la stat…

4 Info. Acesta este sondajul distribuit de Dragnea liderilor locali sâmbătă seara.

5 Informație. Candidații lui Voiculescu de pe lista PSD vor pleca la PPUSL imediat după validare! Dragnea, în râ…

recomandări

Te ia DNA: Laura Corina Georgescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai amuzante logo-uri fake