Iohannis: Da, am șase case; ce nu spune PSD este că Ponta are șapte case

Iohannis: Da, am șase case; ce nu spune PSD este că Ponta are șapte case

Candidatul Alianței Creștin Liberale (ACL) la Președinție, Klaus Iohannis, acuză PSD că "a pornit o campanie mizerabilă" împotriva sa. El a afirmat, luni seară, la Realitatea tv, că PSD îl acuză că are șase case, în condițiile în care principalul său contracandidat, Victor Ponta, deține șapte case.

"PSD mă acuză pe mine că am șase case. Da. Așa este! Sunt trei case și trei apartamente. Mi le-am cumpărat împreună cu soția din banii noștri. Ceea ce în mod interesant nu spune PSD și nici domnul Ponta e că domnia sa are șapte case, din care doar trei sunt declarate. Ar fi, bănuiesc, și aceasta o temă de campanie interesantă", a susținut Iohannis.

Reprezentantul ACL și-a exprimat nedumerirea cu privire la afirmațiile social-democraților despre averea sa imobiliară, subliniind că nu știe "de ce PSD consideră că este o problemă să ai ceva".

În opinia liderului liberal, PSD ar trebui să analizeze de ce românii nu își permit mai mult. Iohannis a acuzat actualul Guvern că "lucrează foarte ineficient". "În loc să avem o economie în creștere și să aibă toată lumea un venit în creștere, noi avem o economie în recesiune tehnică și nu reușim să facem față creșterilor de prețuri", a adăugat el. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro