Iohannis: Mă bazez și pe sprijinul lui Emil Boc

Iohannis: Mă bazez și pe sprijinul lui Emil Boc

Președintele PNL, Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidențiale, a declarat la Cluj-Napoca, miercuri, că în campania sa electorală se va baza și pe sprijinul primarului democrat-liberal Emil Boc, care a anunțat că o susține pe Elena Udrea.

Întrebat de jurnaliști cum comentează faptul că Emil Boc, deși este membru al PDL, o susține pe Elena Udrea, candidatul PMP la prezidențiale, Klaus Iohannis a spus că are toată încrederea în Emil Boc.

"Nu-mi place să comentez spusele altor politicieni sau, în această speță, a unui coleg primar de mare municipiu. Însă pot să vă spun că am toată încrederea că domnul primar Boc că finalmente se va regăsi pe partea bună a spectrului politic și mă bazez pe el", a afirmat, într-o conferință de presă, Klaus Iohannis.

El a adăugat că se așteaptă ca Emil Boc să revină pe "partea potrivită a lucrurilor".

"Cu două săptămâni înainte de a câștiga (alegerile prezidențiale — n.r.) o să fie pe partea foarte potrivită a lucrurilor", a spus Iohannis, răspunzând unei alte întrebări referitoare la Emil Boc.

Klaus Iohannis s-a întâlnit, miercuri, cu reprezentanții PNL și PDL din județul Cluj, alături de mai mulți lideri ai ACL. El a avut și o întâlnire cu mediul academic clujean, într-o dezbatere a programului său prezidențial organizată la Biblioteca Centrală Universitară Lucian Blaga din Cluj-Napoca.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa