Iohannis TACE IAR. O fi de ACORD cu Ponta? „Eu cred că în acest moment există o singură putere, iar noi ceilalţi - Parlament, Guvern, PREȘEDINTE - facem şi noi ce putem”

Iohannis TACE IAR. O fi de ACORD cu Ponta? „Eu cred că în acest moment există o singură putere, iar noi ceilalţi - Parlament, Guvern, PREȘEDINTE - facem şi noi ce putem”

Atacul fără precedent al jigodiei de Ponta la adresa Justiției l-a inclus și pe președintele Klaus Iohannis ca parte vătămată de ,,dictatură''. Nici până la această oră președintele României n-a dat vreun semn că se delimitează de punctul de vedere al curvuței roșii. O fi de acord?

Victor Ponta, la România TV: „Vă daţi seama că judecătoarele de la Dragnea, dacă cumva îl achitau cred că erau şi arestate acum. Au dat şi ele un an cu suspendare, dar pentru noi e un lucru nedrept pentru că nu doar noi, ci şi PNL a fost cu noi la suspendare. Sigur că e o stare de nemulţumire pentru că e o nedreptate care ni se face”.

Ponta consideră că Justiţia are prea multă putere în România.

Victor Ponta, la România TV: „Eu cred că în acest moment există o singură putere, iar noi ceilalţi - Parlament, Guvern, preşedinte - facem şi noi ce putem”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

2 Şeful spionajului militar ucrainean: Eliberarea peninsulei Crimeea va începe în primăvara anului viitor. Nu există altă opțiune

3 VIDEO „Niciodată în viața mea nu am văzut oameni treji în taberele de instrucție militară” - Un general în retragere, despre imaginile cu ruși beți cr…

4 VIDEO Explozii puternice în Crimeea, la o bază aeriană rusească. Rușii spun că un avion ar fi derapat și a luat foc

5 Cele trei nume luate în considerare de PSD pentru prezidențialele din 2024. Ciolacu susține că nu-l interesează