Ion Cristoiu despre discursul de la Craiova: ,,O cufureală de vorbe goale".

Ion Cristoiu despre discursul de la Craiova: ,,O cufureală de vorbe goale".

Jurnalistul Ion Cristoiu critică dur discursul premierului Victor Ponta de lansare a candidaturii la Președinție. 

 Pe blogul său, Ion Cristoiu a scris că "Dincolo de adevărul crud că Victor Ponta e un orator mai prost decît Klaus Iohannis, prin monotonia cumplită a tonului și ideilor, prin absența emoției trăite și a emoției transmise, discursul a fost o cufureală de vorbe goale". 

Jurnalistul a adăugat că Victor Ponta a exprimat "ceea ce este, un golănaș fără țară, fără morală, fără suflet", care l-a adormit prin monotonia discursului. "Tresăream de fiecare dată cînd oratorul lăsa impresia c-a terminat", scrie Ion Cristoiu, adăugând "mai avea ceva de spus". 

"Dar acel ceva de spus nu dădea seamă de un Proiect de țară, de un Ideal pentru care candidatul și-ar fi dat viața, de o credință care ar urma să-l ardă după ajungerea la Cotroceni. Era o înșiruire de platitudini din nesfîrșitul șir de platitudini care au fost nesfîrșitele sale apariții la televiziuni în ultimul timp, Victor Ponta reușind să fie în doi ani mai prezent pe micul ecran decît Nicolae Ceaușescu în două decenii", a scris Ion Cristoiu. 

Ion Cristoiu compară utilitatea președintelui Victor Ponta cu un desfăcător de sticle de bere. 

"Victor Ponta a declarat solemn că vrea să fie un președinte util! Păi, Victor Viorel Ponta, util e desfăcătorul de sticle de bere, că fără el ai fi obligat să bei berea cu tot cu sticlă. Vrei să fii un președinte desfăcător de sticle de bere?!", a conchis jurnalistul. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Marele fâs / „Celebra avocată” adusă de frații Tate din America a înfrânt

2 VIDEO Ce o fi căutat liderul PSD Ciolacu la ăsta acasă?

3 „Da, am făcut-o la ei în cabină!” / Dezvăluirea intimă a unei stewardese. Ce le arăta piloților în timpul zborului

4 VIDEO Ați văzut faza asta cu „cerbera” fraților Tate?

5 Citiți și voi ce se scrie în presa turcă despre războiul din Ucraina...