IPOTEZĂ ȘOC/Fost general SIE: Ponta se comportă ca un AGENT FUGĂRIT. Internarea în Turcia, un semnal că cere ajutor!

IPOTEZĂ ȘOC/Fost general SIE: Ponta se comportă ca un AGENT FUGĂRIT. Internarea în Turcia, un semnal că cere ajutor!

Dispariția subită din țară a urmăritului penal Victor Ponta, prim-ministru al României, a stârnit mari suspiciuni și a născut mari semne de întrebare. Iar deplasarea sa la Baku, unde s-a fotografiat în preajma unui personaj al cărui regim, prin vuvuzelele sale, amenință aproape zilnic România, aproape că nici nu mai contează față de ce a urmat acestui gest. Care a creat, cu adevărat, fierbere în INTELLIGENCE-ul românesc.

Da, vorbim despre ceea ce tot mai mulți numesc fuga lui Ponta în Turcia. Ascuns, într-un mod extrem, extrem de dubios, lângă pulpana unui lider dintr-o țară musulmană. Și, ca o paranteză, nu puțini analiști au luat în calcul originile sale albaneze, posibil de sorginte musulmană. Dar și, tot ca o paranteză, fascinația sa bolnăvicioasă pentru lideri carismatici-a se vedea obsesia maladivă pentru Traian Băsescu. 

Deplasarea lui Ponta în Turcia, la bordul avionului unui alt șef de stat, fără înștiințarea oficială a structurilor statului din care face parte-și la ce nivel!-, fără să facă public, oficial și obligatoriu, locul unde se află și scopul este fără precedent în istoricul funcționării statului român. Și aici nu vorbim despre protocol, vorbim despre funcțiuni care țin de siguranța națională. Realizează cineva ce s-ar fi întâmplat dacă în România avea loc un cutremur major în timp ce țara avea un prim-ministru despre care nimeni nu știa unde se află localizat? 

Reamintim faptul că de vineri seara, când a fost localizat la Baku, până luni în jurul orelor 10.00, când au fost confirmate din surse cvasioficiale zvonurile că se află la Istanbul, Ponta a dispărut după radarul României. Sunt fragmente de realitate fără precedent în istoria post-decembristă a statului român. Realizează cineva că șeful statului nu a fost înștiințat oficial despre aceste deplasări?

Cu ce avem de-a face? Consultantul Comisarul.ro în probleme de intelligence, un fost general SIE, spune că Ponta se comportă și acționează ca un agent(spion, în termeni populari) fugărit. ,,Acest individ, nr. Victor Ponta, a fost lăsat fără linia de comunicare. Omul lui de legătură nu mai răspunde la mesajele lui și nu-l mai caută. De aceea a fugit în Turcia. La acea clinică privată. Omul lui de legătură, sau un interpus, îl poate contacta. De la punerea sa sub acuzare de către procuror, lui Ponta i s-au tăiat toate infomările pe care le primea. Sau, dacă mai primește ceva, nivelul lor-al informărilor, nr.-nu depășește nivelul de greutate al informărilor primite de un amărât de prefect. Iar nivelul de atenție al serviciilor asupra activității sale și, mai ales, al contactelor pe care le are, a crescut la un grad foarte ridicat. Chiar și acum este monitorizat cu atenție. La fața locului, în Turcia. Nu mai beneficiază de statutul privilegiat dinaintea punerii sub acuzare. Așa cum am mai spus și cu alte prilejuri, Victor Ponta este un individ promovat de foști angajați ai serviciilor secrete. Vă reamintesc însă că am spus că aceste foste cadre rămase active prin astfel de interpuși ca Ponta, controlând segmente importante din România, sunt sub ofensiva serviciilor secrete ale SUA și SRI. Asistăm, de o bună perioadă de timp, și vom asista și în continuare, la multe dezafectări ale unor astfel de personaje.'', a declarat pentru Comisarul.ro fostul general SIE.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…