Jeg uman/Ponta, după ce preşedintele a publicat înregistrările discuţiilor de la Cotroceni: Cred că toţi membrii familiei Băsescu sunt infractori

Jeg uman/Ponta, după ce preşedintele a publicat înregistrările discuţiilor de la Cotroceni: Cred că toţi membrii familiei Băsescu sunt infractori

Iată ce a spus Ponta despre înregistrările discuţiilor de la Cotroceni:

Nu ştiu la ce-i foloseşte. Am renunţat să văd la ce-i foloseşte circul pe care îl face zi de zi. La o televiziune prietenă nu o să se mai dea înregistrări cu Mircea Băsescu şi Bercea Mondial, se dau de la consultări, sunt mai savuroase. Asta încearcă de mai mult de o săptămână. A declanşat scandalul cu Voiculescu. 

Ideea este că trebuie să ai o procedură, un protocol. Idéea e că l-am văzut transpirat, nervos, roşu la faţă. Poate era nervos şi de-aia le-a dat. Trebuie să spui clar, de la început, la final. Mie mi s-a părut un ton bădărănesc.

I-am spus doamnei Petrescu că a găsit-o mai nouă şi încearcă să profite de asta, dar cred că s-a descurcat foarte bine. Nu există o foaie A4, faimosul buget al României presupune nişte lucruri serioase. Dacă domnul preşedinte a înţeles totul despre o ţară dintr-o foaie A4, este grav.

Dacă eu voi fi preşedinte, nu chem Guvernul ca să-l scot la tablă. Sigur că sunt nişte atribuţii pe care le are preşedintele. Cred că azi domnul preşedinte şi-a exercitat atribuţiile cu rea-credinţă. Şi dacă îi dădeam eu nişte date, putea schimba ce a votat Parlamentul? 

Despre sistemul de sănătate:

Să-i ceri unui medic să se supună constrângerilor unui funcţionar care lucrează la ghişeu mi se pare o sursă de abuzuri. De ce se răzbună pe medici? E complexul celui care nu prea a fost la şcoală. Hai să-i arestăm pe toţi medicii! Dacă 1% din medici sunt corupţi, avem Parchet şi pot fi sancţionaţi. Cred că toţi membrii familiei Băsescu sunt infractori.

Adică Băsescu nu prea a fost pe la şcoală şi e complexat, deşi a făcut 4 ani de liceu de marină şi alţi 4 de academie militară, iar el, un cretin, care şi-a copiat doctoratul, vorbeşte în numele celor cu şcoală?

 


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro