JIGODIA continuă RECITALUL anti-DNA

JIGODIA continuă RECITALUL anti-DNA

Prezentă la o adunare a pesedistelor neamului, Jigodia Națională și-a continuat recitalul anti DNA din zilele precedente.

Ponta a declarat, sâmbătă, că nu se bucură niciodată când vede femei în cătuşe, chiar dacă sunt adversare politice sau au făcut ceva rău, el menţionând că, în opinia sa, ţara care nu găseşte soluţii pentru ca o mamă cu doi copii să nu moară în închisoare e o ţară barbară.

”Eu cred în puterea şi necesitatea de a face lucruri bune. Nu înseamnă că cei care greşesc nu trebuie să plătească. E foarte bine. Dar nici nu vreau să cred că singurul lucru care contează într-o ţară este numărul de cătuşe pe care îl pui. Dacă aş crede acest lucru, m-aş alătura doamnei Macovei”, a spus Ponta, la o reuniune a femeilor social-democrate.

El a spus că, în opinia sa, cei care greşesc trebuie să plătească, dar că toţi ceilalţi trebuie să se gândească în primul rând la ce pot să facă bine înainte de a se bucura de răul altuia.

”Vreau să cred că această datorie de a face lucruri bune e a noastră şi că nu vom face niciodată greşeala de a ne bucura de răul lor”, a spus Ponta.

El a precizat că nu se bucură să vadă femei în cătuşe şi că, în opinia sa, ţara care nu găseşte o soluţie legislativă pentru ca o mamă cu doi copii să nu moară în închisoare este o ţară barbară.

”O să spun un lucru pentru care o să fiu foarte criticat, dar m-am obişnuit: nu mă bucur niciodată când văd femei în cătuşe chiar dacă sunt adversare politice, chiar dacă au făcut ceva rău şi cred că o ţară care nu găseşte o soluţie legislativă pentru ca o mamă cu doi copii să nu moară în închisoare este o ţară barbară”, a spus Ponta.

Acestea sunt doar câteva din noile șarade perverse ale personajului care, după cum se vede și se aude în mediile avizate, simte că se apropie funia de par...


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”