La criticile PNL-PDL, Zgonea cere scuze pentru declaraţiile în care deputaţii erau morcovi şi ardei

La criticile PNL-PDL, Zgonea cere scuze pentru declaraţiile în care deputaţii erau morcovi şi ardei

Reprezentanţii PNL şi PDL l-au criticat, marţi, în plen, pe preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, pentru că a dat declaraţii presei în care vorbea despre deputaţi ca despre ”morcovi” şi ”ardei gras”, iar Zgonea şi-a cerut scuze arătând că nu este ”în ce mai bună situaţie” din viaţa sa.

La criticile PNL-PDL, Zgonea cere scuze pentru declaraţiile în care deputaţii erau morcovi şi ardei (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

”Vă rog să-mi acceptaţi scuzele pentru limbajul un pic neprincipial pe care l-am dat ieri în intervenţia mea. Nu sunt în cea mai bună situaţie din viaţa mea, aşa încât câteodată fac şi eu câteva glume, care nu sunt de bun augur în funcţia pe care o am de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi de deputat al României”, le-a spus Zgonea deputaţilor.

El a făcut aceste precizări după intervenţia liberalului Mihăiţă Calimente, care i-a spus lui Zgonea că aplică ”selectiv” Regulamentul Camerei şi că preşedintele acestui for legislativ ”nu este stăpânul inelelor”.

”Nu uitaţi că nu sunteţi stăpânul inelelor! Credeam că începem deschiderea sesiunii parlamentare, dar am văzut ieri, într-o declaraţie pe care aţi dat-o, că avem o deschidere a pieţelor de legume, ne-aţi făcut morcovi şi ardei gras”, a spus Calimente. El şi Gheorghe Tinel (PDL) l-au criticat pe Valeriu Zgonea pentru că şedinţele de plen au început cu o întârziere de peste o jumătate de oră.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, după amânarea pentru marţi a alegerii noului Birou permant al Camerei, că grupurile parlamentare trebuiau să negocieze funcţiile după ce ponderea grupului conservator a crescut.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Beatrice Mahler, primul medic care recunoaște oficial adevărul: Sunt 20.000 de cazuri pe zi, de 4 ori ma…

2 VIDEO Scursura TV / Dana Budeanu mai avea puțin și-l masturba live pe Ciutacu, de „indignare”

3 VIDEO Cum începi tu, Orbane, să-ți arăți adevăratul caracter de șobolan... / Paula Herlo de la ProTV l-a dat în …

4 Târfe și cocaină în Justiție? Există o listă cu procurori care se droghează?

5 Corectă întrebare pune Liviu Avram după scandalul regizat de directorul PSD de la Foișor