La Orăştie a fost şi ceva acţiune, până la urmă/Vanghelie, beat, a încercat să-l bată pe protejatul lui Ponta, Remus Pricopie

La Orăştie a fost şi ceva acţiune, până la urmă/Vanghelie, beat, a încercat să-l bată pe protejatul lui Ponta, Remus Pricopie

La Orăştie a fost şi ceva acţiune, până la urmă.Vanghelie, beat, a încercat să-l bată pe protejatul lui Ponta, Remus Pricopie. Ponta l-a ameninţat pe Marian, ca şi Năstase, cu excluderea.

Zilele lui Marian Vanghelie în PSD sunt numărate după ce acesta l-a făcut pe Victor Ponta, din nou, maimuţoi, iar pe cei din jurul lui, grup de homălăi. Marian era băut şi a încercat să-i arate cine e şefu' tribului pe Bucureşti lui Mihnea Costoiu, protejatul lui Ponta şi pupilul Ecaterinei Andronescu. Tentativa lui Marian a eşuat din cauza unui brânci venit din lateral în momentul în care se îndrepta cu pumnul către faţa lui Costoiu. Victimă a răzbunării pentru brânci era să cadă un nevinovat, spre care s-a îndreptat o sticlă de vin, aruncată însă fără precizie. 

Tot momentul a fost de un penibil absolut, şi toată lumea a avut un sentiment de jenă profundă după ce lucrurile s-au potolit. Marian a acceptat să plece la cameră. A doua zi Victor Ponta şi Vanghelie s-au evitat. Iar Ponta, când a ieşit la declaraţii, aspus fraza cu cei care se luptă pentru putere. Toată lumea a crezut că afirmaţia îl vizează pe Liviu Dragnea, însă Ponta i-a spus asta, de fapt lui Vanghelie.

Mihnea Costoiu este ministrul delegat pentru Învățământ Superior, Cercetare Ştiințifică și Dezvoltare Tehnologică. Realizaţi, oameni buni, ce înseamnă de fapt PSD?

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Judecați voi / 31 de deputați USR PLUS, inclusiv Dan Barna, s-au opus finanțării schitului românesc de la muntel…

2 Cartea Proastei, la fel ca ea: Plină de erori de scriere, gramaticale, dezacorduri

3 ULTIMA ORĂ Noi reguli la schimbarea furnizorului de energie electrică / Consumatorii casnici vor trebui să comun…

4 Îl ascultă cineva sau sunt amețiți de aromele ciolanului? / Rareș Bogdan, avertismente în rafală pentru miniștri…

5 ULTIMA ORĂ Detalii de culise / Începe „Operaţiunea renumărarea voturilor de la Sectorul 1”