Macovei, atac la Ponta: O lume întreagă îl ştie mitoman. Acum a dovedit că este şi mitocan

Macovei, atac la Ponta: O lume întreagă îl ştie mitoman. Acum a dovedit că este şi mitocan

„O lume întreagă îl ştie pe Ponta că este mitoman. Acum a dovedit că este şi mitocan, întrebând-o pe ministrul delegat pentru Ape, Doina Pană: «Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?». Dacă Ponta i-ar fi întrebat chiar pe cei inundaţi dacă “au chef de inundaţii”, aceştia l-ar fi obligat să muncească, în apă, alături de ei, să facă diguri, ca răspuns la nesimţirea şi aroganţa lui “, a scrie europarlamentarul pe blog.

Macovei susţine că vizita lui Ponta în Teleorman, este o nouă confirmare că România este condusă de cel mai incompetent, iresponsabil şi rupt de realitate Guvern de după 1989

“«Vizita de lucru» a lui Ponta pe domeniul Teleorman, administrat de baronul Dragnea de peste 10 ani de zile, arată lipsa de compasiune faţă de suferinţa şi nevoile oamenilor care şi-au pierdut membri de familie sau agonisirea de-o viaţă sub ape. Ponta are compasiune faţă de corupţii din PSD luaţi de DNA, de care nu se “dezice”, dar nu are compasiune pentru oamenii care se uită neputincioşi cum au pierdut totul din cauza corupţiei, incompetenţei şi iresponsabilităţii lui şi a lui Dragnea, precum şi a celor care au condus judeţul Teleorman atâţia ani“, a mai spus Monica Macovei.

În opinia sa, vizita premierului nu a avut drept scop să ajute pe cei afectaţi de inundaţii, ci să puncteze mediatic, aşa cum face de fiecare dată.

„S-a dus cu “barca de reportaj” după el, a avut grijă să nu-şi ude cizmele de cauciuc, urcând în barcă chiar şi când apa era de doar câţiva centimetri, a stat să fie tras cu barca de angajaţii ISU, dând impresia unui mare vizir sau unui paşă cărat de vasali“, a mai spus Macovei, subliniind că o astfel de imagine nu se vedea în nicio ţară civilizată din lume. „Ponta a fost personajul principal al unui spectacol grotesc nemaiîntâlnit. Recent, la inundaţiile din Marea Britanie, prinţii William şi Harry au intrat în apă în cizme de cauciuc şi au ajutat la construirea unui dig“, a mai afirmat europarlamentarul.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 China, pivotul care ar putea fi cheia în criza nucleară. SUA fac încă o încercare pentru a-l aduce pe Putin cu picioarele pe pământ

2 Mii de apeluri ale soldaților ruși au fost interceptate: „Ni s-a dat ordin să ucidem toți civilii” / „Putin e un prost”

3 Erdogan îi dă o lovitură subtilă lui Putin: Turcia schimbă strategia față de Rusia

4 Marele joc strategic / Ce armă susține Rusia că are împotriva Occidentului. Țările cheie și rolul Chinei

5 VIDEO ​George Simion, săltat de mascați, la 3 dimineața din Piața Victoriei, după un scandal de aproape o oră / Liderul AUR ar fi condus cu permisul s…