,,Mândrul român'' TREMURICI Ponta a plecat de Paște în America. Pe vreo 30.000 de PARAI

,,Mândrul român'' TREMURICI Ponta a plecat de Paște în America. Pe vreo 30.000 de PARAI

Cel care ne scotea din minți anul trecut cu așa-zisa lui mândrie că e român, crezut până și de un om de valoare ca Tudor Gheorghe, imbecilul de Victor Ponta, a plecat acum, fix de cea mai sfântă sărbătoare așteptată de românii simpli, în State. Să se simtă și el bine! Ce micuța lui! Chiar dacă pentru acest scurt moment de relaxare va sparge cam 30.000 de parai! Așa Să-i Ajute Dumnezeu! Și Maica Domnului!

Iată mesajul transmis de Marius Mina, cel care l-a dat în gât, pe Facebook!

„In ultima postare pe Facebook, Ponta va indeamna sa cereti si sa pastrati bonurile fiscale pentru tombola.

Victor Ponta : Cereți și păstrați bonurile fiscale! Luni, 13 aprilie, începând cu ora 11.30 va avea loc prima extragere pentru Loteria Bonurilor Fiscale. Succes!

Victoras , cere si pastreaza bonurile fiscale de la Lufthansa, de la hotel, de la shopping , cand pleci din America, nu uita sa-ti ceri taxele inapoi , la JFK, ca-s o gramada de bani si e pacat …

Sondaj IRES: Peste 80% dintre români petrec Paștele acasă

Un sondaj IRES publicat vineri arata ca 82% dintre romani vor sta acasa de Paste si 4 la suta vor pleca intr-o excursie, desi un sfert din romani au concediu in aceasta perioada. Studiul realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie - IRES arata ca un sfert din romani au concediu in perioada sarbatorilor de Paste, dar o mare parte dintre participantii la studiu - 82% - spun ca vor sta acasa de sarbatori si doar 4% spun ca vor pleca intr-o excursie. Dintre cei care vor pleca in excursie, cei mai multi vor petrece aceste sarbatori in tara.

Peste 60% dintre cei chestionati vor primi musafiri in zilele de Paste, iar printre cei primiti in vizita se afla membri ai familiei (51%), rude (32%), prieteni apropiati (27%). Doar 6% vor primi in vizita colegi de serviciu.

In privinta preparatelor traditionale de Paste, aproape jumatate dintre respondenti - 49% - spun ca in familia lor se face de fiecare data pasca, 40% din cei chestionati obisnuiesc sa consume miel de Paste, in timp ce 23% consuma de mai multe ori pe an.

Studiul mai arata ca 43% vor cumpara in acest an carne de miel, 25% vor cheltui intre 200 si 249 de lei pentru carne de miel, o cincime aloca intre 100 si 149 de lei, 12% intre 50 si 99 de lei, in timp ce 11% au pregatit intre 150 si 199 de lei.

Vinul de casa ramane bautura alcoolica preferata de romani pentru sarbatorile de Paste pe care le petrec acasa - 48%, in timp ce 12% prefera tuica si 10% - berea. 20% dintre cei chestionati spun ca in familiile lor nu se consuma bauturi alcoolice.

In ceea ce priveste bauturile non-alcoolice, apa minerala sau plata este prima in topul consumului, 45% dintre respondenti declarand ca o consuma in cea mai mare masura. Sucurile naturale si sucurile carbogazoase sunt pe urmatoarele locuri - 24%, respectiv 23%, iar 4% consuma siropuri de fructe.

Potrivit studiului, 96% din cei chestionati vor vopsi oua in acest an, 64% preferand vopsea din comert, 15% metodele traditionale, iar 18% combina cele doua metode. Culorile preferate pentru ouale de Paste sunt rosu (97%), galben (36%), verde (30%), albastru (30%) sau portocaliu (15%). Mai mult de jumatate dintre participantii la studiu vor vopsi intre 10 si 30 de oua, iar 43% peste 30.

De asemenea, 66% spun ca vor face in casa prajiturile pentru Paste si 14% declara ca le vor cumpara.

Mai bine de jumatate dintre respondenti - 55% - spun ca in acest an vor cumpara cadouri pentru cei dragi, iar 44% nu vor face acest lucru. Jumatate dintre cei care vor face cadouri spun ca acestea vor fi la fel ca si cele din alti ani, 36% spun ca vor fi mai modeste, iar 8% ca vor fi mai consistente.

Jumatate sustin ca, uneori, de sarbatori obisnuiesc sa ajute persoane nevoiase sau sa doneze bani. 29% spun ca fac aceste gesturi de fiecare data si 66% declara ca intentioneaza sa faca acte caritabile si in acest an, cu ocazia sarbatorilor pascale.

La studiu au participat 1.006 persoane cu varsta de peste 18 ani.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…