Manipulare până la capăt/Cu o falsitate imposibil de descris în cuvinte decente, Ponta îşi ascunde păcatele în spatele copiilor

Manipulare până la capăt/Cu o falsitate imposibil de descris în cuvinte decente, Ponta îşi ascunde păcatele în spatele copiilor

Fricos şi laş, Victor Ponta îşi prezintă o imagine edulcorată, de familist revărsat în braţele firave ale copiilor. Sub privirile candide ale unei soţii care se vrea umană deşi e imposibil să-şi ascundă privirile de Dana Năstase. Aceste imagini idilice, de la malul mării, sunt plasate cu grijă în publicaţiile de casă. Pe bani frumoşi. Şi cu scopuri bine ţintite. Ponta îşi pregăteşte, păpuşit de cei care l-au aruncat în faţă, postura de victimă în faţa inevitabilelor atacuri.

Această imagine idilică a fost promovată sub titlul standard: Victor Ponta, așa cum nu a mai fost văzut. Însoţit de textul : ”O seară fericită şi liniştită într-un an extrem de neliniştit! Irina si Andrei sunt “tratamentul” ideal pt orice necaz din lume!”

Să amintim că aceste imagini sunt de la vila de protocol de la Neptun. Din Complexul de odihnă al lui Ceauşescu. Folosit de toţi demnitarii români. Culmea este că aceleaşi cârpe de presă au lansat în week-end o intoxicare sub titlul: Investiție de 1,5 milioane euro pentru confortul lui Traian Băsescu În care se spunea că Regia Protocolului de Stat a învestit în luxul preşedintelui acest purcoi de bani. Ştirea a fost lansată, ca de obicei, de Antena3. Doar câţiva au mai acordat spaţiu şi precizărilor venite de la Administraţia Prezidenţială. Antena3 nu s-a numărat printre ei.

Iată cum a fost difuzată ştirea de site-ul patronat de Bogdan Chireac, dcnews.ro

Potrivit Antena 3, RAAPPS a investit, în 2013, în renovarea și dotarea vilelor de protocol, 3 milioane de euro.   

Cei mai mulţi bani, 1,5 milioane de euro, au fost investiţi în complexul de 134 000 de mp de la Neptun, care cuprinde 4 vile şi anexele aferente, unde Traian Băsescu își petrece vacanța de vară, de când se află la Cotroceni. Numai pentru căldură şi încălzirea apei din piscină de la vila de protocol se cheltuie 430 000 de euro anual.

 În 2013, RAAPPS a realizat venituri de peste 68 de milioane de euro. În acelaşi timp cheltuielile au depăşit 82 de milioane de euro, astfel că, la un calcul simplu, rezultă că regia a înregistrat pierderi totale de 14 milioane de euro, dublu faţă de anul 2012.

De asemenea, aproape 1 milion de euro a investit sucursala din Bucureşti a regiei, fiind urmată de sucursala Scroviştea. În vilele de la Sinaia, s-au investit aproape 150 000 de euro, în timp ce la Olăneşti, investiţiile au fost sistate după ce guvernul a decis trecerea Palatului din Olăneşti şi a Hotelului Maria în administrarea SRI.

 Cât de cretini îi cred aceşti păpuşari pe toţi românii? 

Atât de cretini încât să creadă că Ponta este un tânăr capabil să conducă România şi nu este lăsat de dictatorul Băsescu şi de regimul de teroare pe care l-a instaurat în ţară?

Când, în realitate acest Ponta nu este decât un gunoi uman, fără nici cea mai mică urmă de moralitate. Care a demonstrat că poate călca pe cadavre cu seninătate. Iar ce se ştie despre el sunt lucruri greu de digerat chiar şi pentru oameni cu stomac antrenat.

Numai un astfel de individ putea veni să propună în Guvernul României doi ibovnici ai unor lideri locali. Să nu fim greşit înţeleşi. Este treaba fiecăruia cu cine doarme pe ascuns şi în ce mlaştină morală se scaldă pentru a da înainte în viaţă. Noi nu asta judecăm. E treaba lor personală. Însă acum avem de-a face cu traficarea acestor legături ilegitime ca singure argumente pentru obţinerea unor demnităţi publice. Şi nu vorbim despre numirea în nişte demnităţi locale, vorbim despre numirea unuia, pentru că este ibovnicul uneia, în funcţia de ministru care să administreze bugetul ţării, şi de numirea uneia, pentru că este ibovnica unuia, în funcţia de ministru al culturii din România.

Chiar nu mai avem nici o limită?

Ponta, care şi-a început ascensiunea în viaţa publică mângâiat de mâna păcătoasă a lui Năstase, care şi-a lăsat nevasta gravidă pentru a se combina cu una care avea un tată important în politică, poate nu vede nimic anormal în acest mod de a face politică.

Dar noi? Voi?

Iată cum i-a răspuns marţi lui Traian Băsescu, care îndrăznise să iasă public să spună că ar trebui să schimbe nominalizările trimise la Cotroceni:

”Mizeriile pe care le împrăștie vor continua. Cred că ne confundă pe toți cu fratele lui care a fost filmat când lua mită. Dacă el crede că așa e toată țara, infractori cum sunt membrii familiei sale, poate să dea orice filmări.

Traian Băsescu este o epavă umană și politică, va începe cât de curând drumurile prin fața justiției.

O să o propun pe Elena Băsescu la Cultură și pe Sorin Blejnar la Buget.

Dacă respinge cele două propuneri, voi face alte două propuneri pe care nu o să mai aibă cum să le respingă.

El, în general, minte când vorbește la televizor. Aștept să primesc în scris că respinge cele două propuneri.

Încearcă să influențeze, să intimideze justiția și pune presiune pe justiție prin ieșirea sa publică de azi. Este dintr-o familie de infractori.''

 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”