Marian Godina e de partea poporului și are un mesaj pentru un lider sindical: ''Lecţii de analingus în direct''

Marian Godina e de partea poporului și are un mesaj pentru un lider sindical: ''Lecţii de analingus în direct''

Moartea poliţistului care făcea parte din coloana oficială a jegului  Oprea continuă să genereze valuri de revoltă, în ciuda tăcerii oficiale. După mai multe declaraţii ale unor martori cu identitatea protejată, cel mai popular poliţist din ultima perioadă intervine în scandalul public. 

Marian Godina, poliţistul care a făcut sezaţie pe internet prin textele pline de talent şi umor publicate pe Facebook şi pe blogul personal, îi dă o replică liderului de sindicat care şi-a criticat colegii.

"Nu imi pot ascunde indignarea fata de unul ce a iesit la tv si s-a aratat revoltat de faptul ca politistii vorbesc sub protectia anonimatului. Daca si-ar dezvalui identitatea, domnule lider de sindicat, ar putea suferi si, paradoxal, tu ar trebui apoi sa ii aperi. Spui ca nu l-a obligat nimeni pe Bogdan sa mearga spre moarte, dar pe tine te-a obligat cineva sa iesi la televizor si sa dai lectii de analingus in direct?", a scris Marian Godina pe Facebook. 

Marian Godina a reacţionat la o declaraţie a sindicalistului Toader Paraschiv, la Digi 24. „Refuz să accept că un coleg al meu, care ar fi avut ocazia până acum să se plângă de aceste abuzuri pe care acum le relatează la adăpostul anonimatului şi deci refuz sa accept că la adăpostul anonimatului putem transfera dintr-o discuție și dintr-o tragedie… ne ducem în niște lupte politice…”, declarase Toader Paraschiv, secretarul general al S.N.P.P.C., la „Jurnalul de Seară” de la Digi24.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Mama senatoarei Șoșoacă, medic: În România, sunt 7 din cele 8 puncte hiperenergetice ezoterice

2 Expert israelian / Cel mai mare experiment realizat pe oameni în secolul al XXI-lea. Israelul a primit vaccinur…

3 Olivia Steer / Bill Gates ne-a infectat cu COVID să câștige bani din vaccin. Are controlul lumii

4 Lucrurile se complică / Cercetători ai laboratorului din Wuhan recunosc că au fost mușcați în timp ce colectau p…

5 VIDEO Interlopul Alyn Spaniolu Legenda Vie, prins ca prostul în timpul unui live, deși era dat în urmărire