Mihai Gâdea, profetul minciunii, şi-a băgat în faliment firma cu peste un miliard datorii la stat

Mihai Gâdea, profetul minciunii, şi-a băgat în faliment firma cu peste un miliard datorii la stat

Profetul minciunii de la Antena3, Mihai Gâdea, este o javră ordinară care a făcut profit dar nu şi-a plătit, pe firmă, nici măcar datoriile către bugetul asigurărilor sociale. Acest jeg, deşi se laudă că mănâncă rahat de cel puţin 15.000 de euro pe lună, a băgat firma în insolvenţă pentru datorii către Fisc şi bugetul asigurărilor sociale de peste un miliard lei vechi.

Mihai Gâdea asociat într-un singur SRL. Cu datorii la stat

Numele realizatorului emisiunii „Sinteza Zilei” apare oficial ca asociat Într-o singura firmă, M.G. Media Production SRL, înfiinţată pe 06.09.2004, la câteva luni după ce soţia sa îşi începuse afacerile cu cosmetice în apartamentul cu trei camere închiriat pentru 3 dolari pe lună de la Uniunea de Conferinţe a Bisericii Creştine Adventiste de Ziua a Şaptea.

Conform actului constitutiv al M.G. Media Production SRL, obiectul principal de activitate era ,,activitati de radio si televiziune''. Compania era deţinută 100% de Gâdea Emanuel-Mihai. Spunem că era pentru că odată numit un administrator judiciar, asociatul îşi pierde drepturile din firmă.

M.G.Media Production avea sediul social într-o garsonieră de 27,69 metri pătraţi, în care locuia atunci Gâdea, şi pe care acesta o cumpărase de la bunica sa în octombrie 2000 cu suma de 100 de milioane de lei vechi.

Conform datelor de la Ministerul Finanţelor Publice, M.G.Media Production a avut o cifră de afaceri de 65.000 lei în primul an de funcţionare şi un maxim de 175.000 lei în 2005 iar profiturile aferente acestor doi ani s-au ridicat la 45.000 respectiv 140.000 de lei. Compania a avut un maxim de doi angajaţi iar din 2009 încoace a avut cifre de afaceri zero. Şi chiar dacă în 2010 Gâdea a decis suspendarea activităţii societaţii, aceasta a început să raporteze pierderi constante către Fisc. O ciudăţenie care ar merita cercetată de cineva. 

Până la urmă, Gâdea a băgat datoriile în insolvenţă.

Deşi Gâdea Ea decis in 2010 să suspende activitatea SRL-ului, în 2013 a decis să o reia. Iar recent l-a  băgat în insolvenţă din cauza datoriilor către stat.
Conform datelor ANAF, M.G. Media Production înregistra datorii către bugetul de stat la data de 31.12.2012 de 74.476 lei, motiv pentru care a fost începută procedura executarii silite. Către bugetul asigurarilor sociale firma avea , la aceeaşi dată, o datorie de 3.389 lei.Până la depunerea cererii de insolvenţă, Gâdea acumulase catre Administratia Financiara a Sectorului 6 datorii de peste un miliard de lei vechi.

„S-a facut referatul cauzei de către grefierul de şedinţă, după care Creditorul Administratia Finanţelor Publice sector 6, prin consilier juridic, arată că a formulat cerere de repunere în termenul de depunere a creanţei. Invederează instanţei că a fost înscris în tabel. Instanţa constată că cererea de repunere în termen este ramasă fara obiect, constatând că declaraţia de creanţă a creditorului AFP sector 6 a fost verificată şi înscrisă în tabelul obligaţiilor debitoarei. Administratorul judiciar depune raport de activitate. Arată că nu sunt incidente dispoziţiile prevăzute la art.2. Solicită intrarea în faliment. Instanţa reţine cauza spre solutionare”, se arata in buletinul insolventei”, se arata in buletinul insolventei nr. 6241/2014.

“Dezbaterile pe fond au avut loc la data de 28.05.2014 si au fost consemnate in incheierea de sedinta de la acea data ce face parte integranta din prezenta hotarare, cand Tribunalul avand nevoie de timp pentru a delibera a amanat pronuntarea la data de 04.06.2014 cand a pronuntat prezenta hotarare.
Tribunalul, Prin cererea, legal timbrata, inregistrata pe rolul acestei instante sub nr. 13299/3/2013 debitorul SC MG MEDIA PRODUCTIONS SRL a solicitat, in baza Legii 85/2006, deschiderea procedurii generale a insolventei. Destinat exclusiv beneficiarilor publicatiei Buletinul Procedurilor de Insolventa pe baza de abonament sau furnizare punctuala in conformitate cu prevederile HG nr. 460/2005, modificata si completata prin HG nr. 1881/2006 si prevederile HG nr. 124/2007. In drept, a invocat dispozitiile Legii 85/2006. Prin incheierea din 17.04.2013 Tribunalul Bucuresti-sectia a VII-a Comerciala, prin judecatorul sindic, a admis cererea debitorului; in temeiul art. 32 alin. 1 din Legea nr. 85/2006 a deschis procedura generala a insolventei impotriva acestuia; a desemnat administrator judiciar cu atributiile prevazute de art. 20 din lege. Prin sentinta civila nr. 9257/06.11.2013 judecatorul sindic a dispus intrarea debitorului in faliment prin procedura generala conform dispozitii”, se arata in buletinul insolventei nr. 12555 din 02.07.2014.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / „Motanul” Valeriu Nicolae o face „pocnitoare” pe Denise Rifai pentru îndrăzneala de a-și fi dat cu părerea despre „examinatoarea națiun…

2 Avocata reținută pentru relații „speciale” cu interlopii, pusă sub control judiciar

3 Ce culoare trebuie să porți, în funcție de zodie, pentru a avea noroc

4 Începe să se confirme scenariul lichidării lui Lukașenko?

5 VIDEO E tare judecătoarea asta din Columbia!