Mihăiță Calimente IZGONIT în DIRECT de Răzvan Dumitrescu din platoul de la Antena 3/VIDEO

Mihăiță Calimente IZGONIT în DIRECT de Răzvan Dumitrescu din platoul de la Antena 3/VIDEO

 Răzvan Dumitrescu l-a dat afară din emisiune pe senatorul PNL, Mihăiță Calimente, după un schimb dur de replici pe care l-au avut cei doi.

 Șeful comisiei parlamentare SIE a fost invitat în ediția de miercuri a emisiunii "Subiectiv", de la Antena 3. În momentul în care s-a ajuns la subiectul dezbaterilor electorale între Victor Ponta și Klaus Iohannis, Mihăiță Calimente a anunțat că ACL propune patru dezbateri în "cele mai reprezentative patru centre universitare ale țării", în facultăți din Timișoara, Cluj-Napoca, Iași și București. 

Răzvan Dumitrescu: Dar de nu mergeți la Bacău, la Teleorman, la Craiova, la Ploiești, la Constanța, la Buzău? (...) Mai avem puțin și cerem arbitraj la Curtea Europeană de Justiție, să ne dea ei o sală să facem dezbaterea din România. E hilar! Puteți să faceți și la Ateneul Român!

Mihăiță Calimente: Eu nu mă duc la România Tv, moderator să fie dl Ghiță, nu mă duc la Realitatea Tv și moderatoare să fie doamna soția ministrului ...

R.D.: Așa, deci dvs puneți acum și condiții de moderator, însemnând că e democratic într-o țară să-și aleagă politicienii moderatorul. Tare e dot, dl Calimente!

M.C.: E normal! 

R.D.: E normal, da? Deci spuneți-le în Vest că e normal ca orice politician din Vest să-și aleagă moderatorul. 

M.C.: Dar moderatorii noștri seamănă a anglo-saxoni? Sunt ca moderatorii anglo-saxoni?

R.D.: Dl Calimente, dvs, care vorbiți de Vest, aveți maniere de Coreea de Nord de a privi lucrurile astea.

M.C.: Nu, dvs aveți problema asta!

R.D.: Nu, dvs aveți!

M.C.: Și mi-aduc aminte, cât v-am admirat atunci când l-ați pus la punct pe dl Băsescu 

R.D.: Așa, da ...

M.C.: Iar acum nu mai sunteți subiectiv ...

R.D.: Ba nu, sunt foarte subiectiv și obiectiv în același timp. 

M.C.: Acum sunteți părtinitor.

R.D.: Dacă dvs îmi arătați o țară din Vest în care politicienii își aleg ...

M.C.: Dacă dvs îmi arătați un moderator din Vest, care își bate joc de invitat ...

R.D.: Vă rog să părăsiți imediat platoul!

M.C.: ... Și îi toarnă găleți de lături în cap ...

R.D.: Acum, în acest moment, vă rog să părăsiți imediat platoul!

M.C.: Foarte bine!

Discuția contradictorie dintre cei doi a continuat din momentul în care liberalul s-a ridicat de la masă și până când a părăsit platoul:

R.D.: În acest moment vă rog să părăsiți platoul, pentru că ne aduceți niște acuzații nefondate!

M.C.: Ba sunt fondate!

R.D.: La revedere!

M.C.: Sunt fondate! La revedere!

R.D.: Nu putem continua cu asemenea acuze.

M.C.: Nu puteți suporta, nu sunteți în stare.

R.D.: Eu v-am întrebat foarte clar dacă puteți să-mi dați un exemplu de țară occidentală în care politicienii își aleg moderatorul. N-ați putut!

M.C.: Dați-mi exemplu de moderator care se comportă ca dvs!

R.D.: Dați-mi exemplu de politician care se comportă într-un studio, într-o țară occidentală, ca dvs!

Scandal Gâdea - Mihăiță Calimente, în direct la Antena 3: "Sunteți consumator ca Traian Băsescu?"

În urmă cu trei săptămâni, Gâdea și președintele Comisiei parlamentare SIE, Mihăiță Calimente, au fost protagoniștii unui scandal monstru, în care și-au adresat cuvinte grele unul celuilalt. 

 Mihai Gâdea a solicitat, în emisiunea sa de joi, de la Antena 3, intervenția unui membru al Comisiei SIE din Parlament, pentru a cere o opinie cu privire la afirmațiile președintelui Traian Băsescu despre subiectul Victor Ponta - ofițer acoperit SIE.

Mihăiță Calimente, deputat PNL și șef al Comisiei SIE, a fost sunat pentru a comenta pe această temă. Conversația dintre cei doi a degenerat însă. Când Mihai Gâdea l-a întrebat pe liberal dacă face parte și din Comisia de Siguranță Națională, Mihăiță Calimente a spus că nu există așa ceva, iar realizatorul i-a închis telefonul.

Ulterior, după ce a demonstrat că există o astfel de comisie, Mihai Gâdea a cerut să fie sunat din nou șeful Comisiei parlamentare SIE.

"Să fie sunat domnul Alimente!", a spus moderatorul, care i-a greșit intenționat numele deputatului PNL.

"Domnule Mihăiță, sunteți consumator ca Traian Băsescu? Sunteți obosit?", a întrebat moderatorul până când Calimente a intrat din nou în direct.

Mihai Gâdea i-a arătat acestuia că există în Parlament Comisia de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională, din care Mihăiță Calimente chiar face parte. A urmat un schimb de replici dure între cei doi, iar Mihăiță Calimente l-a întrebat pe Mihai Gâdea dacă este inchizitor și i-a cerut să facă asta acolo unde s-a pregătit, "în cultul unde sunteți pastor".

Moderatorul i-a spus deputatului că duce discuția într-o zonă care nu are legătură cu subiectul și i-a transmis este "slab pregătit", după care i-a închis telefonul.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani