NATO şi UE la coş?/Ponta: Iohannis este un lucru, eu sunt român/VIDEO/Nu vreau să mai primim ordine din afara ţării, noi ştim mai bine în România

NATO şi UE la coş?/Ponta: Iohannis este un lucru, eu sunt român/VIDEO/Nu vreau să mai primim ordine din afara ţării, noi ştim mai bine în România

 Ponta: Iohannis este un lucru, eu sunt român. Nu vreau să mai primim ordine din afara ţării, noi ştim mai bine în România

Victor Ponta a afirmat marti dimineata, intr-o videoconferinta, ca liderul ACL Klaus Iohannis este "un lucru" si "se adreseaza lucrurilor" in timp ce el este român si se adreseaza românilor. El a adresat un mesaj si românilor din Transilvania, afirmand ca proiectul sau se adreseaza "tuturor romanilor.

Un alt mesaj transmis de Ponta a fost ca nu trebuie sa mai primim "ordine din afara tarii".

"Nu vreau sa primim din nou ordine din afara tarii, de la PPE sau altii care si-au batut joc de Romania in 2012, noi stim mai bine in Romania"(ce sa facem), a spus Ponta.

Declaratii facute marti de Victor Ponta:

Trebuie sa ii convingem pe toti care au venit in primul tur sa vina din nou la vot pentru ca nu e nimic castigat, sa fie alturi de noi pentru ca noi ii putem reprezenta si pe alegatorii domnului Tariceanu, domnului Melescanu, Diaconescu, Vadim tudor si ai tuturor celorlalti candidati.
Singurul care nu a intrat in turul doi si a declarat ca il sustine pe Iohannis este dl Szilagyi, cel care vrea sa rupa Transilvania.
Este un rezultat bun care cu siguranta ne obliga sa castigam in turul doi, cu diferenta mare. Vreau sa fiu un presedinte legitim, nu care castiga cu voturi noaptea de la Paris.
Am un mesaj si pentru judetele din Transivlania: proiectul nostru este un proiect pentru toata Romania.
Domnul Iohannis se adreseaza lucrurilor, eu ma adresez oamenilor. Domnul Iohannis este un lucru, eu sunt roman.
Nu vreau sa primim din nou ordine din afara tarii, de la PPE sau altii care si-au batut joc de Romania in 2012, noi stim mai bine in romania (ce sa facem).


Sunt mult mai optimist.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Banii din șpăgile lui Ponta sunt în Turcia / Dezvăluiri care-i vor înfiora chiar și pe procurori!

2 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

3 Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a murit la 38 de ani

4 VIDEO Vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, chef la Runcu la ziua unui conda…

5 Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale. Cum arată Melania în ultimele imagini deven…