Nesimţire până la capăt/V.Ponta:Presa? Eu respect doar Antena3. Ceilalţi nu contează.

Nesimţire până la capăt/V.Ponta:Presa? Eu respect doar Antena3. Ceilalţi nu contează.

Cu o nesimţire care devine sfidătoare premierul Românie, Victor Ponta, a evitat, luni, să răspundă întrebărilor jurnaliștilor dacă jandarmii au acționat corect la protestul organizat de Antena 3 la Palatul Cotroceni.

Acesta a precizat doar că ministrul de Interne l-a informat că toată lumea și-a făcut datoria. Poate că asta înseamnă că pesediştii au îmbrâncit şi înjurat ziariştii iar jandarmii s-au făcut că nu văd.

„L-am întrebat pe ministrul de Interne, m-a informat că toată lumea și-a făcut datoria și cine încalcă legea plătește. E un lucru bun pentru democrație ca oamenii să își spună părerea. Este fundamental ca mass-media să fie independentă de orice fel de presiuni”, a spus Ponta. Cu alte cuvinte, acest dobitoc stă în continuare cu ochii pe cei care vor răul postului său, Antena3.

Întrebat cum comentează faptul că o reporteriță a fost lovită în plină stradă de un protestatar, iar jandarmii n-au intervenit, Pontal a răspuns tot cu nesimţire: „Fiecare om care încalcă legea plătește. Ministrul de Interne vă va comunica”.

Două jurnaliste, Mădălina Dicu şi Ioana Moldoveanu, au fost lovite, îmbrâncite şi înjurate de ,,paşnicii'' pensionari PSD aduşi cu arcanul la manifestaţia Antenei3. Post de televiziune despre care se spune că ar intra în proprietatea unor interpuşi ai preşedintelui PSD.

Agresorul Mădălinei Dicu, Alexandru Gheorghiu, a fost identificat şi dus la Secţia 22 pentru audieri. Acum este urmărit penal pentru loviri și alte violențe, precum şi pentru tulburarea ordinii şi liniștii publice. 

Ponta evită să comenteze violențele de la protestul Antenei 3


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”