Nicuşor Constantinescu a fost băgat la beci

Nicuşor Constantinescu a fost băgat la beci

Nicuşor Constantinescu a ajuns în România şi a fost băgat la beci.

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa a venit în România cu o aeronavă de linie. Nicuşor Constantinescu a fost reţinut ieri de autorităţile din Turcia şi tot ieri a fost eliberat, după ce a promis că se va întoarce în România.
 
 Nicuşor Constantinescu a fost reţinut pe Aeroportul Otopeni. El a fost preluat de un echipaj al Poliţiei şi va fi dus la Tribunalul Bucureşti pentru confirmarea mandatului de arestare.Baronul de Constanţa a convins instanţa din Istanbul că va reveni singur în România, fără ca statul turc să cheltuiască ceva pentru extrădare.

„O mare victorie pentru DNA şi justiţie cu un om bolnav de cancer. Americanii au spus ca trebuia să stea să se trateze.. procurorii şi justiţia au spus că nu contează. V-am zis că tremură carnea pe el să vină în România, a plecat să faca radioterapia în Turcia şi de acolo l-au adus aici, nu mai face radioterapie, toată lumea e fericită.

Vine de bunăvoie, mi-a dat un mesaj şi mi-a spus că vine de bunăvoie, numai în pielea lui să nu fii, om bolnav de cancer, operat, acuzat în două dosare, unul că nu a plătit un telefon de 3.000 de lei şi în altul că nu a lăsat un control să se desfăşoare şi să fii hingherit jumătate de an, în loc să stai liniştit ca să te tratezi de boală”, a declarat Radu Mazăre, despre situaţia preşedintelui suspendat al CJ Constanţa”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

2 Interlopi la PNL

3 Cine sunt cei patru „oameni obișnuiți" care i-au făcut partid lui Dragnea

4 DEZVĂLUIRI Pesediștii înroșeau telefoanele / Presiunile puse de cumnatul lui Adrian Năstase asupra conducerii AS…

5 Dur articol! Așa este, domnule președinte?