NOI v-am spus!

NOI v-am spus!

Noi am spus AICI că ,,... apreciem discreția cu care, uzând de mijloace aproape diplomatice, sunt înlăturate micile reptile rusești plasate prin diverse zone de interes strategic. Ne referim aici la un Toni Greblă, Iulian Iancu și Adrian Sârbu.''

Antena 3 a difuzat marți seara, în emisiunea lui Mihai Gâdea, imagini în care Adrian Sârbu, patronul Mediafax, aflat în arest preventiv, coboară dintr-o dubă a poliției, fără cătușe la mâini.

Imaginile par surprinse în cartierul Primăverii din București. Sârbu este însoțit de un polițist care duce un dosar în mână. Antena 3 nu a precizat de unde provin fotografiile.

Potrivit Antenei 3, Politia a afirmat ca va efectua verificari legate de circumstantele acestei situatii.

Adrian Sarbu se afla in arest preventiv din data de 4 februarie, fiind pus sub acuzare pentru savarsirea infractiunilor de instigare la evaziune fiscala (doua acte materiale), spalare de bani (doua acte materiale) si instigare la delapidare.

Chiar credeați că atacurile fără perdea ale ofițerului acoperit Victor Ponta la adresa ofițerului acoperit Adrian Sârbu au avut legătură cu impozitele neplătite?Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi? Circoteca cu congresul e bluf? Iohannis joacă la două capete? Citiți ce se zvonește...

2 Congresul cașcavalului / Marioneta a câștigat

3 Așa o fi? / Cade și EUROINS? Doar 5% din bani mai sunt în băncile din România!

4 Andreea Pirui, vedetă la Kanal D, a fost prinsă drogată?

5 Hopa! / Orban: „Iohannis și serviciile au distrus partidul”