Noi v-am spus/Antonescu începe să dea amănunte:Ponta ar trebui să demisioneze! Să ne spună cine a fost intermediarul între ei! Cine i-a adus față în față.

Noi v-am spus/Antonescu începe să dea amănunte:Ponta ar trebui să demisioneze! Să ne spună cine a fost intermediarul între ei! Cine i-a adus față în față.

Crin Antonescu începe, uşor-uşor, să-şi dea drumul la gură. El a dat amănunte interesante din culisele semnării pactului de coabitare. 
 Fostul președinte al PNL Crin Antonescu a dezvăluit, într-o reacție devastatoare, cum a fost semnat pactul de coabitare dintre premierul Victor Ponta și președintele Traian Băsescu. 

 "Terminati-o cu Cotroceniul că am avut destulă comedie până acum! Ponta afirmă în mod stupid că în urma pactului a fost pus de premier, nu în urma votului cetățenilor. Ar trebuie să demisioneze din funcția de premier!

Nu are niciun fel de relevanţă, este un pseudo-gest politic şi nu are sens pentru domnul Ponta decât în perspectiva campaniei electorale, unde principala sa temă este lupta sa împotriva lui Traian Băsescu, care, oricum, pleacă peste două luni, indiferent ce s-ar întâmpla. 

Eu i-am spus să nu semneze. Erau 3 voinici acolo, Ponta, Dragnea și Băsescu, nu aveam cum să mă bag între ei să împiedic semnarea pactului. Eu nu am vrut să semnez așa ceva, nu am fost de acord.

Acest pact a fost semnat de cei doi cavaleri ai democrației înainte de desemnarea lui Ponta ca premier.

Să ne spună cine a fost intermediarul între ei! Cine i-a adus față în față? Eu cred că a fost un ambasador străin sau un șef din instituțiile statului român preocupate de stabilitate. Eu nu cred că a fost cerut de instituțiile europene pentru că era ceva comic.

Ca să înțeleagă tot golanul, da, Băsescu l-a păcălit! Până la urmă s-au păcălit amândoi!", a spus liberalul Crin Antonescu, la B1 TV. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale