O intoxicare ordinară-Băsescu râzând cu Obama

O intoxicare ordinară-Băsescu râzând cu Obama

O nouă intoxicare ordinară a fost pusă la cale de presa Băsistă. La Summitul Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) de la Newport, a fost trucată o poză cu Dictatorul respins de Occident Băsescu lângă preşedintele SUA. Ba, mai mult decât atât, poza a fost aranjată dintr-un unghi fals care să inducă oamenilor impresia că cei doi poartă o discuţie. Asta va fi prezentat la Antena3, RTV, dcnews, sursazilei,stiripesurse, şi în toată presa locală pe care baronii pesediştii şi-au pus cu nesimţire curul gros.

În realitate, pe pagina de Facebook "Alături de Preşedintele Nostru" au fost publicate o serie de fotografii de la Summitul Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) de la Newport (Țara Galilor, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord) de pe 5 septembrie 2014 . Preşedintele Traian Băsescu, ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, şi ministrul de Externe, Titus Corlăţean, participă în perioada 4-5 septembrie la summitul NATO care se desfăşoară în Ţara Galilor.

Preşedintele României, Traian Băsescu, a avut o discuţie scurtă cu preşedintele american Barack Obama. la Summit-ul NATO din Ţara Galilor.

De asemenea, preşedintele Băsescu a purtat discuţii si cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, precum şi cu David Cameron, premierul Marii Britanii.

Preşedintele Traian Băsescu, aflat vineri la Newport, la summitul NATO, a explicat că decizia de a aproba operațiunile unor avioane de luptă ale NATO în România este strâns legată de îngrijorările cauzate de Rusia.

Aflat la Newport (Marea Britanie), la summitul NATO, șeful statului român a spus că decizia, luată miercuri într-o ședință a Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT), "este parte a ideii noastre conform căreia flancul estic al NATO trebuie consolidat din punct de vedere militar pentru că țările noastre se află sub această presiune a Federației Ruse". "Pe de-o parte, (este vorba de) solidaritate, iar pe de altă parte (este vorba) de a-l descuraja pe domnul (Vladimir) Putin (președintele Federației Ruse) să privească spre țări precum statele baltice, România, Polonia, Bulgaria", a explicat președintele Băsescu.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hopa! Rușii au aruncat în luptă Terminator, noile mașini de sprijinire a tancurilor

2 VIDEO Cacealmaua Eurovision / Momentul de consternare al prezentatoarei TVR când i s-a refuzat să anunțe în direct voturile juriului din România

3 De citit! / „Asta nu e idioțenie, ci sabotaj direct”

4 VIDEO Operațiune specială a Armatei Ucrainene

5 VIDEO Incendiu puternic la Moscova!