O TÂMPITĂ de la PSD a lansat campania online ,,VacanțăînRomânia''. Cu Dragnea în Brazilia și Penalul de-abia întors din Caraibe!

O TÂMPITĂ de la PSD a lansat campania online ,,VacanțăînRomânia''. Cu Dragnea în Brazilia și Penalul de-abia întors din Caraibe!

La PSD s-a declanșat campania: Eu sunt cel mai TÂMPIT membru! Doar așa se poate explica demersul despre care veți citi mai jos. O pesedistă cu nume de motoretă defectă pe marginea drumului, Claudia Țapardel, îi cheamă pe străini în România! Să-și facă vacanțele! În condițiile în care președintele partidului din care face parte tâmpita, Liviu Dragnea, este plecat în vacanță în Brazilia iar primul-ministru, din același partid, tocmai s-a întors dintr-o croazieră în Caraibe!

Eurodeputata PSD Claudia Tapardel, copresedinta a Intergrupului pentru Dezvoltarea Turismului European, a initiat la inceputul lunii august campania online #VacantainRomania, un demers prin care aceasta ii indeamna pe turistii romani sa promoveze cele mai frumoase destinatii de vacanta din tara noastra. Anuntul vine in aceeasi zi in care premierul Victor Ponta a revenit la munca dupa ce a petrecut o saptamana pe vasul de croaziera Oasis of the Seas intr-o excursie de o saptamana in Caraibe, scrie HotNews.ro.

Initiativa europarlamentarului este anuntata intr-un comunicat de presa transmis de PSD in care se arata ca demersul "s-a bucurat de succes, romanii recomandand destinatii turistice notorii, precum statiunea Mamaia, Delta Dunarii, Transalpina sau Transfagarasan, precum si obiective turistice mai putin cunoscute publicului larg, precum Lacul Vulturilor din jud. Buzau, respectiv Lacul Bicaz, asa cum se vede acesta din proximitatea comunei Hangu, jud. Neamt."

"Campania #VacantainRomania este un apel pe care l-am facut catre toti cei care isi petrec zilele libere in Romania. Eu insami am avut parte de cateva zile pline de distractie pe litoralul nostru, la Mamaia, in prezent sunt in Delta Dunarii, un adevarat paradis pe care il avem aici, in Romania, si imi mai propun sa fac o drumetie in perioada urmatoare in Muntii Apuseni. Tocmai de aceea, ii invit pe romani sa promoveze, prin fotografiile facute in timpul vacantelor lor, valoarea si frumusetea turismului romanesc. Fie ca s-au aflat la mare sau la munte, in Delta Dunarii sau in Transilvania, m-a bucurat foarte tare sa vad ca sunt atat de multi romani pasionati de locurile pe care le viziteaza, oameni mandri de ce poate oferi tara noastra turistilor din intreaga lume", a declarat Claudia Tapardel.

Campania online functioneaza prin intermediul hashtag-ului #VacantainRomania, fiecare fotografie de vacanta pe care utilizatorii Facebook o posteaza cu acest hashtag fiind inscrisa automat in campanie. De asemenea, fotografiile pot fi trimise direct eurodeputatei Claudia Tapardel, printr-un mesaj privat pe pagina sa personala de Facebook.

Din motive medicale si de odihna, premierul Romaniei a lipsit din tara, in total, 34 de zile in ultimele doua luni. De data aceasta, conform surselor EurActiv.ro, Victor Ponta se afla pe vasul de croaziera Oasis of the Seas intr-o excursie de o saptamana in Caraibe.

Conform mai multor surse, carora EurActiv.ro le protejeaza identitatea, Victor Ponta a fost vazut imbarcandu-se sambata, 1 august, pe vasul apartinand companiei Royal Caribbean, in portul Everglades din Fort Lauderdale, Florida. Alaturi de prim ministru s-au imbarcat sotia acestuia, europarlamentarul PSD Daciana Sarbu, si cei doi copii ai acestora.

Un oficial al companiei a precizat ca "pretul unui apartament (de luxe suite) pe Oasis saptamana aceasta este de aproximativ 5.933 dolari (2 persoane) incluzand taxele", adaugand ca "din pacate, nu putem discuta detaliile pasagerilor pe care ii imbarcam pe vasele noastre avand in vedere acordurile de confidentialitate pe care le avem cu companiile de croaziera".



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia