Olguţa a băut iar. Vede televiziuni şi nemţălăi pe pereţi. Sau nu şi-a revenit după ce-a bătut-o madam Manda cu geanta în cap?

Olguţa a băut iar. Vede televiziuni şi nemţălăi pe pereţi. Sau nu şi-a revenit după ce-a bătut-o madam Manda cu geanta în cap?

Vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu, o cunoscută consumatoare din Craiova, scrie pe Facebook despre "delirul televiziunilor că au ieşit 2000 de inşi în stradă", într-o reacţie ironică faţă de protestele de sâmbătă, întrebându-se dacă este nevoie de "război civil" sau îl convinge "cineva pe mutu' Iohannis "să iasă la dezbatere".

"Toate televiziunile sunt în delir că au ieşit 2000 de inşi în stradă. Aşa şi? Mâine suntem capabili să strângem 20 000, fără probleme, doar la Craiova. O facem şi noi? Facem război civil sau îl convinge cineva pe mutu ăla să iasă la dezbatere, să îl vadă lumea ce are în cap?", a scris Vasilescu într-o postare pe contul său de Facebook.

Mii de oameni au protestat sâmbătă, în Bucureşti şi în ţară faţă de organizarea defectuoasă a votului în străinătate la primul tur al al alegerilor prezidenţiale, protestele având şi un caracter anti-guvernamental. 

Mitingurile, organizate pe Facebook, au avut loc in ziua in care s-au implinit 25 de ani de la caderea Zidului Berlinului. Protestele au fost ignorate de televiziunile arondate PSD, precum Antena 3, Romania TV, TVR si B1 TV, conform monitorizării realizate de hotnews.ro.

Cateva ore mai tarziu, cea care i-a spart căsnicia lui Claudiu Manda, drept pentru care a fost bătută cu geanta în cap în piaţă de fosta soaţă, a publicat o noua postare in care raspunde criticilor primite de la sustinatorii lui Klaus Iohannis. Concluzia acesteia este ca pe Iohannis il voteaza "analfabetii".

"Ultimele postari cred ca i-au deranjat foarte tare pe simpatizantii nemtalaului, care mi-au umplut peretele privat de injuraturi. Astfel, am putut constata cu cine voteaza analfabetii, fiindca unul nu a nimerit o fraza corecta din punct de vedere gramatical. :))) Vai de voi!... Cat ati mai muncit o noapte intreaga...", a mai precizat vicepresedintele PSD.

Iată şi opinia celor 20.000 pe care visează ea să-i trimită în luptă. Sunt craioveni de-ai ei.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...