Palada, EJACULARE PRECOCE, de plecare: „Pufoșii își iau țara înapoi”

Palada, EJACULARE PRECOCE, de plecare: „Pufoșii își iau țara înapoi”

Fufuletele jucăuș în apiță cu băieții Mirel Palada a refuzat să își dea demisia, urmând astfel exemplul idolului său, Victor Ponta, rămânând, ''eroic'', în funcție încă aproape o lună. Fără să treacă însă pe la serviciu, potrivit unor surse guvernamentale. În schimb era foarte activ pe Facebook, unde dezvolta de zor teorii conspiraționiste privind debarcarea Penalului. 

După ce Dacian Cioloș l-a dat afară, Fufulete a avut imediat o ejaculare precoce, pe Facebook.

„Citesc de asemenea din ce in ce mai multe opinii din diaspora care ne recomanda sa nu ne dorim sa avem un sistem de sanatate ca afara, caci vom suferi mai multi si vom muri mai degraba chiar decit in Romania. Romani din Franta ne povestesc despre ce patesc pe acolo. Romani din Anglia ne povestesc despre sistemul scirbos, dar evident liberalo-capitalist, din Anglia. Deci din nou aceeasi concluzie: ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se intimple. 

Stiati ca aceasta recomandare face parte din bagajul de intelepciune milenara a chinezilor carora vroia Ponta sa le vinda tzara? Ce noroc pe capul nostru ca a plecat Ponta, ca acum pot pufosii sa si-o ia inapoi. Si au loc mai mult englezii si germanii si americanii si francezii sa faca afaceri cu chinezii. Ca aia n-au nici o jena sa-si vinda tzara la comunisti. Lor nu le reproseaza nimeni.

Hai, sa fiti iubiti. Incepeti sa va luati tara inapoi. Pas cu pas. Ce-o sa va mai placa.

PS: Stiati ca bugetul e fix si intocmai cel propus de Guvernul Ponta? Ala criticat cu isterii dezastruoase si cu indignari apocaliptice? Ca e cel mai foarte groaznic si nasol? Unde e oare Consiliul Fiscal sa faca spume la gura ca se maresc salariile si pensiile si ca va fi un dezastru atomic si ingrozitor? Unde sint jurnalistii obiectivi de la Hotnews si de la ZF si de la toate publicatiile cu premiul Nobel in economie, sa ne explice de ce o sa se duca tzara asta de ripa din cauza de buget iresponsabil? Doamne, de unde atita inconsecventa pe acesti oameni consecventi si principiali. Doamne…”, a scris Palada pe Facebook.

NR. Ipostazele în care apare Fufulete nu sunt trucaje. E un băiețel căruia îi place cu flori...Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte... / Să stați pe aproape, că urmează evenimente în PSD...

2 Altă manipulare s-a fâsâit / Vlad Voiculescu, pus oficial sub urmărire penală de DNA pentru abuz în serviciu și complicitate la abuz în serviciu cu cons…

3 Rareș Bogdan, text care ar trebui să dea de gândit...

4 Ca să vedeți cum suntem manipulați! / Polonia a dat undă verde pentru construirea în țară a 24 reactoare modulare mici

5 Ea este fosta soție austriacă a milionarului ucis din Sibiu, căreia i-a luat numele