Pat şi Pataşon/Ghișe îl susține pe Tăriceanu în cursa pentru preşedinţie

Pat şi Pataşon/Ghișe îl susține pe Tăriceanu în cursa pentru preşedinţie

Senatorul independent Ioan Ghișe (ex - Partidul Național Liberal) a anunțat luni, printr-un comunicat de presă, că susține candidatura lui Călin Popescu-Tăriceanu, președintele Senatului, la Președinție.

"Domnia sa este o certitudine politică pentru un comportament politic democratic, constructiv și echilibrat, demonstrate în ultimii 25 de ani. Ca prim-ministru a contribuit decisiv ca salariile și pensiile să se dubleze în doar patru ani, iar economia României să se dezvolte. Domnul Tăriceanu are o îndelungată experiență politică și a demonstrat competența politică și spirit liberal. A demonstrat ca prim-ministru că poate și știe să reprezinte România pe plan internațional cu onoare și demnitate", își argumentează poziția senatorul Ioan Ghișe.

Acesta arată, în încheiere, că Tăriceanu "merită și noi, cetățenii români, merităm ca acesta să fie ales președinte al României".

Senatorul independent Ioan Ghișe își anunțase, la rândul său, intenția de a candida la alegerile prezidențiale, dar nu a reușit să strângă semnăturile necesare pentru a-și putea depune candidatura.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 „Am decis să încercăm din nou”

4 „Dacă erai fata mea îți spuneam să îți mai pui o bluză pe tine”

5 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!