PENALUL Boșcodeală, îl susține fără rezerve pe Victor Ponta

PENALUL Boșcodeală, îl susține fără rezerve pe Victor Ponta

Liderul PSD Buzău, primarul Constantin Boșcodeală, a afirmat marți, într-o conferință de presă, că îl susține "fără rezerve" pe președintele partidului, Victor Ponta, iar cei care au obținut rezultate proaste ar trebui "să facă un pas în spate".

"Nu PSD-ul a pierdut alegerile prezidențiale, ci Klaus Iohannis le-a câștigat, iar toată lumea, cum este normal într-o democrație, l-a felicitat. Cetățenii și-au votat președintele țării și au făcut legătura doar într-o mică măsură cu partidele", a declarat președintele organizației județene Buzău a PSD.

Constantin Boșcodeală a afirmat că sunt anumite organizații PSD care 'nu și-au făcut treaba'.

"Anumite organizații PSD trebuiau să aducă la cunoștința publică mai mult ce a făcut Victor Ponta pentru această țară, Klaus Iohannis nu a făcut nimic, decât că i-a luat locul lui Crin Antonescu, aceste organizații trebuiau să arate situația legată de pensii, situația legată de salarii și la proiectele care în momentul de față au intrat în funcțiune și aduc bunăstarea cetățenilor, singura care contează", a spus liderul PSD Buzău.

El a mai spus că îl susține pe 'Victor Ponta fără rezerve". "În condițiile în care am văzut că unii lideri de partid din teritoriu ai PSD au început să conteste, ba să ieșim de la guvernare, ba că nu e bun. Cei care nu sunt buni sunt în primul rând ei, care au obținut niște scoruri foarte proaste pentru Victor Ponta, și cred că ei ar trebui să facă un pas în spate', a mai spus Boșcodeală.

În județul Buzău, în turul al doilea al alegerilor prezidențiale candidatul alianței PSD-PUNR-PC, Victor Ponta, a obținut 60,9% din voturi.

Cine este Boşcodeală

Primarul oraşului Buzău, Constantin Boşcodeală, a declarat într-o conferinţă de presă, că a fost instituit sechestru asigurător pe toată averea sa, în urma a două dosare aflate în lucru la DNA şi în care are calitatea de învinuit, pentru abuz în serviciu, potrivitMediafax.

Primarul oraşului Buzău, Constantin Boşcodeală, lider al filialei judeţene a PSD, a spus că are sechestru asigurător instituit în urmă cu două săptămâni pe toată averea deţinută, el făcând aceste declaraţii după ce în ultimele zile în mediul politic au fost vehiculate informaţii conform cărora el face obiectul unor ample verificări ale DNA şi conform cărora, joi seară, primarul ar fi fost ridicat de procurorii anticorupţie.

"Sunt cercetat de DNA, am calitatea de învinuit în două dosare, într-unul fiind vorba despre terenul pe care l-am preluat din domeniul privat al statului şi l-am trecut în domeniul privat al Primăriei, unde s-a construit cartierul Orizont, învinuirea fiind de abuz în serviciu, iar asta pentru că, timp de 16 ani de când sunt în funcţie, nu s-a găsit mită sau trafic de influenţă. Celălalt dosar în care sunt învinuit este pe o problemă care a fost tratată şi de Curtea de Conturi în anul 2009 şi se referă la faptul că am dat în folosinţă gratuită stadionul către Gloria Buzău. Eu nu am făcut decât să aduc stadionul din proprietatea statului în proprietatea municipiului Buzău, dar aceste lucruri nu convin cuiva. Mi se reproşează că am oferit stadionul în folosinţă gratuită Gloriei Buzău în condiţiile în care gestionarea patrimoniului nu prea îmi aparţine şi eu ar fi trebuit să mă ocup doar de păstrarea şi inventarierea sa", a declarat Constantin Boşcodeală.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina