Penalul, încă o DECLARAȚIE IMBECILĂ: Teodorovici mi-a spus că-n Caraibe e mai IEFTIN ca-n Mamaia

Penalul, încă o DECLARAȚIE IMBECILĂ: Teodorovici mi-a spus că-n Caraibe e mai IEFTIN ca-n Mamaia

Cum motiveaza penalul Victor Ponta declaratia legata de concediul sau din Caraibe, "mai ieftin decat la Mamaia": "Asa m-a informat ministrul Teodorovici, ca el vine mai des la Mamaia". 

Victor Ponta a dat vina pe Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici vineri, cand a fost intrebat despre declaratia pe care a facut-o privind concediul sau din Caraibe, cand a spus ca "unde am mers eu in vacanta e putin mai ieftin decat la Mamaia".

"Asa m-a informat ministrul de finante, ca el vine mai des in Mamaia" a declarat Ponta, de langa Teodorovici, cei doi aflandu-se la Mamaia pentru o intalnire cu Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc.

Ponta declarase, pe 10 august, in primul interviu dupa intoarcerea din vacanta in Caraibe, ca "unde am mers eu in vacanta e putin mai ieftin decat la Mamaia". Potrivit surselor EurActiv.ro, Ponta si-a facut concediul pe cel mai mare vas de croaziera din lume, unde pretul unui apartament (de luxe suite) este de aproximativ 5.933 dolari (2 persoane).

Ulterior, ANAT l-a invitat pe penalul Victor Ponta sa petreaca gratuit o vacanta la Mamaia, cu familia, ca sa testeze serviciile si sa studieze tarifele, propunandu-i si sa introduca TVA 0 in turism.

La intalnirea de la Constanta s-a discutat introducerea unui impozit specific pentru turism, prin care sa se plateasca o taxa unica.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…