PMP Arad vrea să strângă 6.900 de semnături pentru Diaconescu, dar are sub 300 de membri

PMP Arad vrea să strângă 6.900 de semnături pentru Diaconescu, dar are sub 300 de membri

Organizaţia Arad a PMP vrea să strângă 6.900 de semnături pentru candidatura lui Cristian Diaconescu la Preşedinţie, dar nu are organizaţii locale constituite în judeţ, iar numărul membrilor este sub 300, astfel că în paralel cu strângerea semnăturilor are loc şi formarea filialelor judeţene.

Cristian Diaconescu (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Mediafax Foto)

Preşedintele PMP Arad, Florin Remeţan, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că în cele zece zile de când a început în judeţ acţiunea de strângere de semnături pentru candidatura lui Cristian Diaconescu la Preşedinţie, aproape o mie de persoane au semnat listele în judeţ.

Remeţan a spus că acţiunea se desfăşoară greu, atât pentru că PMP Arad nu are încă nicio organizaţie în judeţ, cu excepţia celei din municipiu, cât şi pentru că puţinii membri pe care îi are sunt în concediu.

"Deocamdată avem 280 - 300 de membri PMP în judeţ. Mulţi sunt plecaţi în concediu, de aceea merge mai greu cu strângerea semnăturilor în această perioadă. În plus, sunt şi zile caniculare, iar oamenii noştri merg din casă în casă, pentru că nu am cerut aprobări de la primării să punem corturi pe străzi. Membrii şi simpatizanţii vor aduna semnături mergând întâi de toate la familii şi cunoştinţe", a declarat Remeţan.

El a spus că organizaţia şi-a asumat să strângă 6.900 de semnături, listele urmând să fie predate la Bucureşti la jumătatea lunii septembrie.

"Eu cred că printr-o mobilizare bună vom atinge ţinţa, poate adunăm chiar 8.000. Noi mergem în paralel şi cu formarea organizaţiilor locale, aşa că noii membri semnează şi pentru Diaconescu", a explicat Remeţan.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...