Ponta, AUDIAT la Comisia Juridică la ora 16.00. Declară că VREA vot RAPID: N-am ce dosar să studiez

Ponta, AUDIAT la Comisia Juridică la ora 16.00. Declară că VREA vot RAPID: N-am ce dosar să studiez

Penalul a fost la Comisia Juridică a Camerei Deputaților.
 Ponta a veniti la această şedinţă pentru a-şi susţine punctul de vedere în faţa deputaţilor jurişti despre scrisoarea procurorului general referitoare la formularea cererii de începere a urmăririi penale.

Întrebat dacă a va cere să fie audiat, premierul a răspuns "Bineînţeles", şi a intrat rapid în sala de şedinţe. Ponta a ieșit după 10 minute, arogant, spunând că nu are ce dosar să studieze și că se întoarce la ora 16.00. A refuzat să facă declarații după ce a precizat că vrea votul pentru marți.

Comisia Juridică ar fi trebuit să prezinte raportul în termen de 14 zile. Preşedintele Camerei Deputaţiilor. Valeriu Zgonea, a declarat că este alături de Victor Ponta. "Niciun român îi dorește altuia răul și clipele prin care trece el și familia lui sunt dificile. Ca politicieni, suntem pregătiţi pentru orice. De aceea ne-am ales această meserie, care astăzi este periculoasă", a spus Zgonea.

 Ponta a fost audiat vineri la DNA. Procuroii anticorupţie au dispus începerea urmării penale faţă de liderul PSD, penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor, în dosarul de corupţie de la companiile energetice Turceni şi Rovinari privind încheierea unor contracte de asistenţă juridică.


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Mama fetei de 12 ani găsită moartă într-o canapea din București a fost prinsă în Spania / Decesul fetei s-ar fi produs în luna aprilie, prin …

2 Igor Girkin enumeră cele 3 motive pentru care distrugerea barajului Nova Kahovka va fi fatală pentru Rusia

3 Mihai Tudose, în centrul unui scandal de hărțuire sexuală

4 VIDEO Primele imagini arată un dezastru! Apele din barajul Nova Kakhovka au ajuns deja în orașul Herson

5 VIDEO Imagini cu proporțiile dezastrului după distrugerea barajului Nova Kakhovka