Ponta, despre popcorn-ul mâncat în primul tur: "A fost o glumă proastă"

Ponta, despre popcorn-ul mâncat în primul tur: "A fost o glumă proastă"

"A fost o glumă proastă pe care am făcut-o şi am regretat-o imediat, apropo de exprimarea cu popcorn-ul", a spus Ponta, într-o emisiune la România TV.

În condiţiile în care moderatorul i-a transmis că această exprimare i-a adus acuzaţii de aroganţă, Ponta a replicat: 'Dacă pot să recunosc că fac o greşeală şi că îmi pare rău, încă e un semn bun poate şi mai recuperez ceva".

Anterior, Ponta declarase că partidele care îl susţin pentru Cotroceni îi asigură "o primă de pornire" de 40% din opţiunile electorale, urmând ca restul de 10% pentru a câştiga alegerile să fie efortul său, reiterând ideea unei campanii anti-Băsescu.

"PSD şi aliaţii noştri dau oricărui candidat şi mie, şi altcuiva care ar fi în locul meu, un start fundamental, 40% din voturi. Mai departe, restul de 10%, ca să avem 50 (la sută, n.r.) depind de mine şi de candidat. Dar faptul că am această primă de pornire este fundamental, categoric. Dar nu ajung niciodată voturile doar ale PSD, UNPR, PC", spunea Ponta, la Tulcea.

El menţiona că nu se va implica în confruntările din primul tur al prezidenţialelor, când îşi va lua "popcorn şi băutură răcoritoare" şi se va uita la dezbaterile între "doamnele…doamna Macovei, doamna Udrea, domnul Diaconescu, domnul Iohannis, şi aşa mai departe".

"E păcat să ratăm (…) Cu siguranţă în turul unu va fi o «cafteală» la care nu doresc să particip", mai spunea Ponta.

Sursa: realitatea.net

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Rusu, solistul hitului „Iarba verde de acasă“, va sta în închisoare trei ani VIDEO

2 „Greu de înțeles! Greu de acceptat” / Care ar fi cauza morții astrologului Mădălina Manole la doar 39 de ani

3 Bordelul din Apuseni unde partidele de sex erau filmate

4 Ce dramă a provocat un vibrator în familia unui zugrav din Prahova

5 VIDEO Ce vedeți s-a întâmplat la Reșița...