Ponta o ia la vale în sondaje/Minciunile încep să-i devină fatale/Iohannis, peste Ponta la încredere

Ponta o ia la vale în sondaje/Minciunile încep să-i devină fatale/Iohannis, peste Ponta la încredere

Aşa cum noi am anticipat cu mult timp înainte, Ponta o ia masiv la vale în încrederea oamenilor. Minciunile sale, care în ultima vreme au devenit o formă de manifestare intrinsecă, îl coboară pe Ponta în ochii oamenilor. Noi vom prezenta în curând adevărata situaţie în care se află potenţialul candidat al PSD. Şi, MAI ALES, CE FENOMENE SOCIOLOGICE ÎNCEP SĂ-I SPERIE PE CEI CARE FAC SONDAJE PENTRU PSD.

Vă prezentăm acum un sondaj realizat de CCSCC-Centrul de Cercetări şi Studii Calitative şi Cantitative. Întreg studiul poate fi citit aici: http://media.stiripesurse.ro/2014/09/Sondaj-CCSCC.pdf

Ultimele minciuni produse de Ponta joi seara, la Antena3

Cea mai gogonată: Ponta: Peste 5 ani de zile ma vad asigurand presedintia Uniunii Europene. E un vis pe care vreau sa-l impartasesc cu domnul Iurie Leanca, premierul Republicii Moldova.

Declaratii Victor Ponta:

Despre disputa cu privire la propunerile pentru comisar european
Sambata dl Basescu a aflat ca putem sa luam un portofoliu foarte bun, i-a pus pe dl Iohannis si pe dl Blaga sa scrie pentru ca Romania sa nu primeasca portofoliul foarte bun.
Dl Juncker a avut o discutie cu dna Cretu si cu dl Ciolos. Urmeaza ca maine sa anunte numele si saptamana viitoare portofoliile.
Batalia politica interna. Din cele 28 de tari, in 27, cu exceptia Romania, toata lumea - presedinte, guvern, prim-ministru, opozitie - s-a dus si a zis noi suntem uniti ca sa primim un portofoliu bun. Singura tara care a obtinut un portofoliu foarte bun pentru un comisar respectabil si care a fost atacata din interior e Romania

Am toate sperantele ca influenta aceasta si soparlele bagate din tara sa nu aiba efect si sa avem un portofoliu important.
Niciodata, in niciun fel - si astazi mi s-a confirmat acest lucru, i s-a confirmat si doamnei Cretu - niciodata nu s-a vorbit ca Romania sa primeasca portofoliul de ajutor umanitar. Este o facatura din Romania
Pana la urma dna Cretu - si azi am vorbit, nu e o problema de persoana - si azi am vorbit. Mi-a zis: "Daca problema sunt eu..." Daca puteam sa luam Agricultura pentru dl Ciolos, o luam.
Din punctul meu de vedere, acestea (actiunile lui Basescu privind propunerile - n.red.) sunt realmente acte de tradare a Romaniei. Cred ca e obligatia mea ca pana in ultima secunda sa nu ma dau batut.
Eu as vrea sa vedem sa se rezolve bine situatia cu comisarii.
Eu am avut discutia cu dl Juncker in iulie, doua discutii consecutive. La a doua mi-a zis: "Victore, nu Agricultura". I-am zis ca ii trimis si propunerea pentru Agricultura. Mi-a spus "Bine, dar tine cont de amenintarea cu respingerea Comisiei daca nu se indeplineste cota de femei".

Despre criza din Ucraina

Declaratia presedintelui privind acordarea de arme Ucrainei, un gest de iresponsabilitate, un lucru foarte grav.
Nu poti sa spui despre un personaj de pe scena internationala ca este "bolnav", asta tine de regulile diplomatice.
In momentul in care ai o functie cu asemenea grad de reprezentare, trebuie sa fii sigura ca vorbesti in numele celor 20 de milioane de romani. Credeti ca 20 de milioane de romani vor sa spuna "ala este nebun, ala este bolnav, ala este slab".
Despre vizita in China

(Care a fost miza vizitei?) Vrei sa facem un proiect, facem o procedura stricta.
Romania are acum un parteneriat strategic cu China. Barack Obama merge in China, dna Merkel merge in China, va fi si un summit UE-China.
Am semnat memorandumuri, am dat druml la studii de fezabilitate.

Despre situatia economica

Incercam sa indreptam ce a mai ramas la partea de pensii, este vorba despre grefieri si despre personalul aeronautic.

Victor Ponta despre

despre Monica Macovei: "Un dusman al Romaniei"

despre Elena Basescu: "Un Traian Basescu in fusta"

despre Calin Popescu Tariceanu: "Un om politic tare pe care tot timpul l-am admirat"

despre Klaus Iohannis: "O prestatie jalnica in campanie... Este omul lui Basescu"

Intrebat de moderator "cati oameni apropiati de Traian Basescu vor pleca dupa el?", premierul spune ca "este vorba de respectarea unor termene legale si nu vrea sa imite sistemul abuziv al lui Basescu", dar ca va lucra sa inlature modul de lucru al "sistemului Basescu".

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hopa! Rușii au aruncat în luptă Terminator, noile mașini de sprijinire a tancurilor

2 VIDEO Așa fac rușii cu răniții? / „Comandantul de batalion îl împușcă mortal”

3 VIDEO Cacealmaua Eurovision / Momentul de consternare al prezentatoarei TVR când i s-a refuzat să anunțe în direct voturile juriului din România

4 De citit! / „Asta nu e idioțenie, ci sabotaj direct”

5 Cât va rezista la suprafață? / Rusia a mai adus o navă purtătoare de rachete Kalibr în Marea Neagră