Poza care face încă o dată DOVADA că Ponta e un biet DOBITOC DEMAGOG!

Poza care face încă o dată DOVADA că Ponta e un biet DOBITOC DEMAGOG!

România va găzdui o grupă de la turneul final al Campionatului European de baschet masculin din 2017 - Eurobasket 2017, a decis FIBA Europe Board, în ședința sa de sâmbătă, desfășurată la Munchen. Competiția este programată în perioada 31 august — 17 septembrie 2017, iar meciurile din România vor avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Candidatura României a fost susținută la Munchen de o delegație compusă din Ghiță Mureșan, singurul baschetbalist român care a evoluat în NBA, Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, Horia Păun, președintele FR Baschet, Adrian Voinescu, director International & Evenimente al federației, Mircea Cristescu, vicepreședintelele clubului U-Banca Transilvania Cluj-Napoca și membru al Biroului Federal al FRB, anunță site-ul forului național.

La eveniment s-a autoinvitat și penalul Victor Ponta. Asta nu l-a împiedicat să se tragă în poză și să anunțe sforăitor, pentru trepanați, ce eveniment PLANETAR va avea loc în România...

"Chiar o zi de poveste pt cei care iubesc baschetul ( si sportul in general) in tara noastra! Azi, la Munchen, FIBA Europe a decis oficial

1. Pt prima data in istorie Romania va organiza Campionatul European Masculin , in 2017 la Cluj

2. Dupa 30 ani ( ultima data in 1987 in Grecia) echipa noastra de baieti participa iarasi la CE

Este meritul celor care muncesc de mult la acest proiect - Federatia Romana de Baschet, Primaria Cluj si Guvernul Romaniei ; dar mai ales este meritul unor oameni care iubesc baschetul si iubesc Romania ( pe care ii vedeti atat de fericiti in poza)!

2017 baschetul european vine in Romania la Cluj / sunt fff fericit", a scris Penalul pe Facebook.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Atamanul și-a părăsit calul și nevasta pentru aventură, dar s-a întors acasă corect”

2 Cruzime fără margini a comandanților ruși

3 Data morții lui Putin, prezisă de un medium rus. Mai mult, a descris și modul în care va sfârși

4 Surpriză mare! Armamentul rusesc capturat în Ucraina colcăie de microcipuri fabricate în SUA!

5 Peste 100 de soldaţi ai Gărzii Naționale a Rusiei, armata privată a lui Vladimir Putin, concediați după ce au refuzat să lupte ăn Ucraina!