Procurorii DNA fac 13 PERCHEZIȚII acasă la Oprescu, la Primăria Capitalei și în 3 județe

Procurorii DNA fac 13 PERCHEZIȚII acasă la Oprescu, la Primăria Capitalei și în 3 județe

După reținerea lui Sorin Oprescu, procurorii DNA fac percheziții la cele două vile ale acestuia din București, la Administrația Cimitirelor, la sediul PMB, dar și în 3 județe, conform Digi24.

Comunicatul DNA

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secţia de Combatere a Corupţiei efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în perioada 2013 – 2015.

În cursul zilei de 06 septembrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații, situate în municipiul Bucureşti, şi judeţele Bacău, Călăraşi şi Ilfov, din care 3 sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice..

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.


Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…