Procurorul-general Tiberiu Niţu, din nou slugă la Antena3

Procurorul-general Tiberiu Niţu, din nou slugă la Antena3

Tiberiu Nițu se pune din nou în genunchi la Antena3. Făcând pe consultantul juridic al acestei oficine specializate în manipulare şi dezinformare.

Într-un răspuns pentru Antena 3, deși apără imunitatea lui Traian Băsescu din timpul mandatului de președinte al României, Tiberiu Niţu subliniază că Traian Băsescu rămâne fără apărare după terminarea mandatului. 

Tiberiu Nițu susține că Traian Băsescu se bucură de imunitate în fața oricărei fapte penale. Însă, după terminarea mandatului, președintele poate fi cercetat, pentru că nicio faptă penală nu se prescrie în cazul președintelui, ci, în cei zece ani de mandat dosarele rămân în așteptare și se redeschid după terminarea mandatului. 

"Întrucât nu există o dispoziţie legală care împiedică desfăşurarea actelor de procedură penală, devin incidente dispoziţiile art. 128 alin. I din Codul penal anterior, respectiv art. 156 din actualul Cod penal, operând suspendarea cursului termenului de prescripţie a răspunderii penale pe toată durata în care operează imunitatea, prescripţia reluându-şi cursul la momentul încetării cauzei care a împiedicat efectuarea de acte de procedură, respectiv la încheierea mandatului de preşedinte", arată procurorul general al României, Tiberiu Nițu. Răspunzând, a câta oară, unei solicitări transmise de Antena3. Chiar nu ia nimeni poziţie în legătură cu aceste acte de prostituţie intelectuală la care se dedă procurorul-general al României?

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Totul a fost o minciună” / Consilier OMS apropiat de Biden susţine brusc ideea că virusul provine din laborator

2 Călin Georgescu, cenzurat pe youtube

3 Imagini cu palatul de neam prost în care locuiește Victor Ciorbea / Acum se războiește în Justiție cu foștii pri…

4 Cât a plătit o tânără din Marea Britanie pentru un palton și câteva bluze comandate online din UE, după Brexit

5 Așa o fi?