România LOR/Citiți ce-a făcut DOBITOCUL ăsta din Sibiu!

Comandantul pompierilor sibieni, colonelul Cosmin Balcu, si-a inscris fiica la cel mai bun liceu din Sibiu, Colegiul Brukenthal, pe locurile pentru elevii de etnie roma, desi afirma ca nici el nici sotia sa nu apartin acestei etnii, scrie Mesagerul de Sibiu.

Acesta a prezentat o adeverinta obtinuta de la Partidul Alianta Democrata a Romilor, pe care a prezenatat-o la prestigiosul colegiu cu predare in limba germana, unde ultima medie de admitere a fost de 9,30.

Fiica sefului sefului ISU luase insa la evaluarea nationala media 8,73.

In programa de admitere liceul Brukenthal avea un singur loc pentru elevii de etnie roma, pentru care au concurat doi elevi: fiica colonelului Balcu si fiica lui Gogulet Mihutescu, membru al unei cunoscute familii de romi din Sibiu. A castigat fiica sefului pompierilor, pentru ca avea nota mai mare.

Adeverinta de la Partidul Alianta Democrata a Romilor pare semnata de Dorin Cioaba, dar acesta nu pare sa stie nimic: "Nu am eliberat vreo adeverinta pentru Balcu. Nu apartine etniei noastre si nu puteam face asta", a declarat telefonic Dorin Cioaba, pentru Mesagerul de Sibiu.

"Este legal. Socrul meu este in Partida Romilor sau simpatizant. Nu e rom si nici tigan. E simpatizant. Dl. Cioaba a dat hartie pentru socrul meu si, pe lege, au fost doua locuri cu doi inscrisi. Fata mea a participat in mod normal la examen, cu note bune, insa am zis: ca rezerva, daca este varianta asta si nu intri normal, OK, daca ai media, intri acolo. Perfect legal. A fost totul transparent. In termen. Colegiul a aprobat dosarul, ca a fost dosar complet, cu hartia respectiva. Eu nu sunt de etnie. Atentie! Nici sotia mea nu e de etnie. In lege spune 'simpatizanti' si ᅡafiliatiᅡ, nu stiu exact. Este la dosar hartia lui Cioaba. Eu n-am fost niciodata la Cioaba, dar cu socrul meu se cunosc. Eu asa stiu. Personal, n-am o relatie directa cu dl. Cioaba, nici cu familia. Eu n-am incalcat nimic. Noi nici nu ne-am gandit in familie. Dar socrul meu zice: 'eu sunt cu ei, sunt acolo'. Daca am avut o varianta legala, de ce sa nu profit de ea?", s-a justificat colonelul ISU.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Luni se declanșează operațiunea de curățare a României de PSD. Vin vremuri noi, oameni buni

2 Gata? Țiitoarea lui Dragnea a renunțat la inelul de logodnă și s-a vopsit blondă

3 „Revoluționarul” Nicolicea, indemnizație de 1.800 de lei. Veteran de război, 560 lei pe lună

4 Ce mai caută pesedista Savonea în CSM?

5 Hoții României! Curtea de Conturi și AEP îngroapă PSD! Plăți fără documente și semnătură, sume publice și priv…

recomandări

Te ia DNA: Vlad Cosma

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Video incredibil cu un elefant surprins strângând gunoiul