România LOR/Iohannis a ieșit cu ''Bușoiul'' LA-NGRĂȘAT! Ce NESIMȚIRE!

România LOR/Iohannis a ieșit cu ''Bușoiul'' LA-NGRĂȘAT! Ce NESIMȚIRE!

Se pare că președintele Iohannis se crede pe cai mari și, probabil, o fi terminat toate treburile stringente ale țării de s-a apucat să îngrașe candidatul unui partid pe față! Mai mult, la întrebarea despre ce caută ăla lângă el a răspuns cu nesimțire, domnul președinte. Cu același prilej a mai dat încă o dovadă de râtism, scumpul nostru președinte.

Întrebat ce părere are despre copilul jihadist de la Craiova, Iohannis a răspuns că educația este soluția. Este răspunsul tipic al unui bou arogant! Nu, domnule președinte, în acest caz nu educația este soluția, ci perspectiva pe care i-o dă acestui tânăr societatea în care trăiește! Această traumă a lipsei de perspectivă îl afectează, să știți, mult mai grav pe unul școlit! Și ce exemplu dați dumneavoastră societății, acestor tineri, în primul rând, apelând la astfel de practici? Așa cum ați făcut astăzi cu acest Bușoi!

Conform HotNews, Cristian Busoi, potentialul candidat al PNL la primaria Capitalei, l-a insotit marti pe presedintele Klaus Iohannis la o vizita efectuata la doua obiective de patrimoniu arhitectural aflate in zona Filaret - Rahova.

Seful statului a vizitat "The Ark - Bursa Marfurilor Creative" si Institutul Astronomic al Academiei Romane din Parcul Carol.

In timpul declaratiilor de presa, Cristian Busoi a stat imediat in stanga sefului statului.

Intrebat de ziaristi de ce este alaturi de Cristian Busoi, Klaus Iohannis a raspuns: "L-am invitat sa ma insoteasca", fara a oferi alte detalii.

Candidatul PNL la Primaria Capitalei va fi anuntat vineri, la sedinta Consiliului National al partidului, a precizat copresedintele PNL Vasile Blaga luni, intr-o conferinta de presa, in contextul in care Catalin Predoiu a fost propus sa preia functia de presedinte a filialei PNL Bucuresti.

"Candidatul pentru Bucuresti va fi desemnat in aceasta saptamana pe baza analizei sociologice facute si va fi anuntat la Consiliul National de Coordonare" a spus Blaga.

Intrebat daca acesta ar putea fi europarlamentarul Cristian Busoi, Blaga a raspuns ca ar putea fi o varianta.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bătaie la Antene! / Încăierare în baie la Antena Stars!

2 A fost arestat interlopul care jefuia români în benzinăriile din Austria

3 „Eu încep să cred că Dominic Fritz ăsta este prost. Dar prost rău”

4 Miracol în politică! / Uite pe unul care a renunțat la ciolan pentru principii!

5 STENOGRAME „Tu ești curvă, dacă ai atitudinea asta…Băi! Tu cât de dobitoacă să fii…​” / Interlop către noua șefă…