Scandalul Bercea-Băsescu/Filmul de groază prezentat până acum de Antena3 se transformă într-o Elodie mai proastă ca la OTV. Gâdea şi Ursu mint de îngheaţă apele

Scandalul Bercea-Băsescu/Filmul de groază prezentat până acum de Antena3 se transformă într-o Elodie mai proastă ca la OTV. Gâdea şi Ursu mint de îngheaţă apele

Începând de miercuri seara, Antena3 a rămas fără muniţie. Sau mai bine zis, a înlocuit rolele cu film, cu minciuni pe care nici Dan Diaconescu nu avea indecenţa să le arunce pe post. Pentru că ei pornesc de la premisa că publicul lor este atât de îndobitocit încât va înghiţi doar poveştile lor dezumflate. Însă Gâdea, Ursu şi Oana Stancu trebuie să recite, ca nişte maimuţoi defecţi, până la capăt, poezia scrisă în laboratoarele care le-au livrat-o. Ei nu sunt jurnalişti, sunt instrumente de lucru pentru minţi bolnave. Să vă dăm câteva exemple de minciună livrată cu seninătate pe post de realitate. Adrian Ursu, fără să aibă măcar cea mai mică tresărire pe obrazul gros, a început să dea amănunte din aşa-zisul Carneţel al lui Bercea, în care cămătarul şi-ar fi notat sumele de bani pe care le dădea diverşilor. Trecem peste faptul că nu a adus măcar copia unei păginuţe din celebrul carneţel, să citească din ea, dar tot ce a spus au fost minciuni. Iar noi spunem clar, fără dubii, Carneţelul a fost confiscat de mult şi se află la dosarul cauzei lui Bercea. Cu toate acestea, A. Ursu a spus cu liniştea omului care bea dintr-un pahar cu apă, că a citit în carneţel, că fostul primar al Slatinei, actualul senator PSD Darius Vâlcov, figurează cu suma de 800.000.000 lei vechi. O aberaţie care a fost imediat deconspirată de intervenţia omului respectiv. Despre care inclusiv acest Ursu ştia că a fost în relaţii de adversitate cu Bercea. Iar noi putem confirma varianta lui Vâlcov, care, chiar dacă nu este un monument de moralitate, la aşa ceva nu s-a dedat. Altă aberaţie, căreia nici măcar nu i-am înţeles rostul decât prin prisma unei manipulări groase de tot, a fost că în carneţel figurează şi numele lui Dorin Cocoş, cu o sumă dată. Ursu a justificat acest lucru prin faptul că acest fost soţ al paţachinei de Udrea, l-ar fi mituit pe Bercea să se retragă din nişte licitaţii de la Slatina pentru nişte lucrări din centrul vechi. O minciună de foarte proastă calitate. O prostie. Pur şi simplu. Dar toate acestea au fost doar crearea pârtiei către aşa-zisa bombă, că, bineînţeles, în carneţel apare numele care trebuie, adică Traian Băsescu. Cu suma de 6 miliarde. Nişte cretini. 

Ce v-am spus noi acum aproape o săptămână? Că următorul personaj care va fi scos pe tv de scenarişti va fi procurorul Iacobescu. Şi băieţii nu ne-au dezamăgit. Aseară l-au scos la rampă, conform scenariului. Pentru cine n-a citit deja, îi recomandăm articolul: EXCLUSIV/De ce nu anchetează procurorii şi asta? Abraham le-a promis membrilor Clanului Bercea graţierea de la Ponta dacă îl dau în gât pe Băsescu/ De ce nu verifică nimeni legătura dintre Abraham şi fostul procuror de caz Iacobescu, ambii foşti instruiţi la Securitate?

Şi, dacă tot am făcut personaj principal din A. Ursu, vă dăm câteva amănunte de culoare despre acest corn cu marmeleladă expirată, ajuns lucrător la ziar pe bază de băiatul lui tata. Care tată, un fost învăţător trimis de regimul comunist peste hotare să alfabetizeze copii africani, a fost coleg de şcoală cu Dumitru Tinu- că de unitate nu băgăm mâna în foc. Bineînţeles că Ursu senior, după întoarcerea în ţară, a fost înaintat la gradul de ziarist la organul de partid din judeţul Olt. Iar băiatul lui a fost luat sub aripă de prietenul Tinu, sub noul regim, după 1990, să nu se piardă sămânţa. Asta e ţara în care trăim, oameni buni.

Procurorul Iacobescu a fost prezentat de Antena3 ca o victimă a regimului, ceva cu un proces la CEDO, aproape ireal. Că a fost mazilit, persecutat, îndepărtat. Numai minciuni manipulatoare, ordinare. În realitate, Iacobescu a rămas procuror până la vârsta de 66 de ani, deci a mai fost păstrat în magistratură un an peste vârsta legală de pensionare. Iar despre trecutul său de procuror cinstit, se usucă instantaneu iarba din 10 judeţe dacă ne apucăm să vorbim. A fost doar un protejat, şi scos din toate belele infracţionale pentru care trebuia arestat de statutul  său de dublu angajat, la noi şi la ei. Reamintim că Iacobescu a venit printre colegii de la Drept direct în anul trei, şi direct de la Băneasa. Aşa cum am scris deja în articolul: MATERIAL EXCLUSIV/Ce serviciu secret a ascuns/distrus înregistrările din 2011 despre care a vorbit procurorul Iacobescu?

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit!

2 Așa o fi?

3 Așa o fi?

4 Le dă bine Lăzăroiu, din când în când...

5 Câh! / Cine-o fi „sponsorul” care a plătit așa ceva?