Se ÎNMULȚESC PITICII SISTEMULUI pe lângă PREȘEDINTE. Sandra Pralong, numită consilier pentru Diaspora al lui Klaus Iohannis

Se ÎNMULȚESC PITICII SISTEMULUI pe lângă PREȘEDINTE. Sandra Pralong, numită consilier pentru Diaspora al lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a numit-o pe Sandra Pralong Consilier de Stat la Departamentul pentru Relatia cu Romanii din Afara Granitelor al Administratiei Prezidentiale. Sandra Pralong isi va prelua functia de la 1 septembrie, potrivit unui comunicat al Cotroceniului.

Informația a fost confirmată de Pralong, pe Facebook. 

”Dragi prieteni,  
De mâine preiau noi responsabilități în calitate de Consilier de Stat în Administrația Prezidențială, unde mă voi ocupă de românii din afară granițelor. Sper să ne putem implica împreună în valorizarea întregului potențial pe care îl reprezintă românii de peste hotare pentru țara noastră. Că să încep cu dreptul” cum se spune, sper să comentați doar postările de FB și declarațiile făcute în calitate oficială, după preluarea funcției. Cele bune tuturor și va mulțumesc pentru sprijin”, a scris Pralong pe Facebook. 

Sandra Pralong, specialista in relatii publice, a mai fost consilier prezidential in mandatul lui Emil Constantinescu (1998 - 2000). In acest moment, Sandra Pralong este profesor invitat la Academia de Studii Economice Bucuresti, Facultatea de Administrarea Afacerilor in limbi straine, unde preda "Managementul schimbarii". Ea lucreaza in paralel la Synergy Communications ca si consultant.

Potrivit CV-ului de pe site-ul propriu, intre 1985 si 1990 a fost manager al suplimentelor speciale si director de promovare al revistei Newsweek New York, iar intre 1990 si 1993 a fost Co-presedinte al Consiliului Director si Director Executiv la Fundatia pentru o Societate Deschisa.

Sandra Pralong a candidat din partea ARD (PDL + PNTCD + FC) pentru un post de senator, dar a pierdut în fata lui Crin Antonescu.

Numele său actual, conform dosarului de candidatură depus la BEM, este Sandra-Marilyn-Andreea Budiş.

Conform declaraţiei de avere pe lângă cele două apartamente din străinătate, ea mai are unul în Constanţa şi două în Bucureşti.

Astfel, ea deţine un apartament de 60 de metri pătraţi în New York, cumpărat în 1987, un apartament de 120 de metri pătraţi în Lausanne – Elveţia, cumpărat în 1982, un apartament de 100 de metri pătraţi în Constanţa, cumpărat în 2011, un apartament de 120 de metri pătraţi în Bucureşti, cumpărat în 1997 şi un alt apartament de 220 de metri pătraţi în Bucureşti, obţinut în urma donării unui teren moştenit şi recuperat în 2000 către un dezvoltator imobiliar care a construit un bloc.

Ea deţine un autoturism marca Mercedes A Class, cumpărat în 2009.

Vom reveni

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoarea l-a înșelat pe Dragnea! Încornoratul și-a făcut bagajele și a părăsit casa cumpărată cu banii lui

2 Misterul anului / Cine este bărbatul căruia îi făcea sex oral țiitoarea în filmulețul trucat care l-a enervat pe…

3 Așa arată decăderea unei dive...

4 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

5 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…