SEMNE/Oprea şi Blaga, braţ la braţ la Ambasada SUA/Rovana Plumb, singură la masă. Zgonea, cu SERVICIILE

SEMNE/Oprea şi Blaga, braţ la braţ la Ambasada SUA/Rovana Plumb, singură la masă. Zgonea, cu SERVICIILE

Un cuplu surprinzător a făcut furori la recepţia organizată joi seara la Ambasada SUA cu ocazia Zilei Independenţei. Gabriel Oprea şi Vasile Blaga au sosit împreună la eveniment şi au rămas împreună la aceeaşi masă, flancaţi de Ilie Botoş şi Petre Tobă, scrie  BN24.ro .

Rovana Plumb s-a oprit la masa lor pentru o vreme, aşteptând să fie cooptată în conversaţia noii majorităţi parlamentare, dar cei doi nu i-au dat nicio atenţie, Blaga fiind preocupat să îl „pescuiască” din mulţime pe proaspătul şef al SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, pentru a se alătura aceleiaşi mese încărcate cu greutate politică de viitor.

Vădit nervoasă, unsa lui Ponta la şefia PSD a fixat faţa de masă şi a băut apă din pahar cam o dată la 30 de secunde. Aceeaşi soartă a avut şi ministrul Finanţelor, Orlando Teodorovici, care, pentru a masca faptul că nimeni nu vorbeşte cu el, a vorbit non-stop la telefon.

O altă „bisericuţă” cu subînţelesuri a fost formată de şeful SRI, Eduard Hellvig, fostul şef al SRI, George Maior, celălalt şef al SRI, Florian Coldea, şi Valeriu Zgonea. Imediat după ce a sosit, preşedintele Camerei Deputaţilor s-a dus întins la gruparea deţinătoare a tuturor informaţiilor, s-a pupat cu generalul Coldea, s-a îmbrăţişat cu Maior şi şi-a şoptit lucruri la ureche cu Hellvig.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina