Siegfried Mureşan: Corina Creţu se laudă în presă cu raportul făcut de mine la Mechel

Siegfried Mureşan: Corina Creţu se laudă în presă cu raportul făcut de mine la Mechel

„Citesc prin presă că Corina Creţu se laudă cu sprijinul acordat muncitorilor disponibilizaţi la Câmpia Turzii. Nu uitaţi: eu sunt raportorul Parlamentului European, eu am făcut raportul, eu am fost luni la Câmpia Turzii. Dumneaei doar a votat împreună cu alţi zeci de parlamentari opinia favorabilă a Comisiei de Munca din Parlamentul European asupra raportului meu. E cam ca Victor Ponta când o aplaudă pe Simona Halep: Simona munceşte şi câştiga meciurile, Ponta doar aplaudă“, a scris Mureşan, pe Facebook.

Europarlamentarul PSD Corina Creţu, vicepreşedinte al Parlamentului European, a votat în Comisia pentru Ocuparea forţei de muncă şi Afaceri sociale a Parlamentul European în favoarea mobilizării Fondului european de ajustare la globalizare pentru persoanele disponibilizate de SC Mechel Câmpia Turzii SA.

„Această decizie este foarte importantă deoarece vine în sprijinul a 1000 de foşti angajaţi ai Mechel Câmpia Turzii, oameni pe care i-am întâlnit acum câteva luni şi care îşi pierduseră orice speranţă. Astfel, lucrătorii concediaţi vor beneficia de servicii personalizate care asigură reinserţia profesională a acestora. Raportul votat astăzi (miercuri) subliniază reacţia rapidă a autorităţilor din România care încă din luna martie 2012 au început implementarea acestui pachet de servicii personalizate, respectiv cu mult înainte de a se lua decizia la nivel european. Mă bucură faptul că am reuşit să adoptăm acest raport şi astfel, la fel ca şi în cazul muncitorilor disponibilizaţi de la Jucu, să venim în sprijinul celor care au avut de suferit şi a familiilor lor', a mai adăugat europarlamentarul român“, a spus Creţu potrivit unui comunicat al PSD.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”