Ți se face SCÂRBĂ! Regele Mihai, mesaj de sprijin pentru TINERII din Piață. N-a ridicat un deget când NOMENCLATURA SECURISTĂ care-l comandă l-a ÎNLĂTURAT pe TÂNĂRUL prinț Nicolae!

Te-apucă scârba când vezi că securiștii au trecut, mai nou, cu arme și bagaje, de partea Revoluției din Piață! Duminică, un așa-zis mesaj al Regelui Mihai îi îndeamnă pe tineri să lupte pentru idealurile lor. „Timpul României voastre a început”, încheie Majestatea Sa scrisoarea adresată românilor de ziua onomastică.

„În momentele cruciale rămâi singur”, mai spune Regele Mihai într-o scrisoare care lasă de-o parte, pe alocuri, diplomația specifică și le transmite tinerilor mesaje clare, țintite: ” Omul își câștigă în fiecare zi dreptul de a avea un mâine” sau „După cum ați constatat recent voi înșivă, legislația cea mai avansată și atitudinea civică nu sunt, din păcate, suficiente pentru a obține și garanta o viață instituțională solidă”, spune Majestatea Sa într-o scrisoare fără precedent în care își exprimă speranța că tânără generație își va găsi România ei.

Bla, bla, bla. Adevărul crud rămâne. Avea și Casa Regală un tânăr, pe prințul Nicolae. Pe care, mai mult ca sigur, azi, Piața l-ar fi adoptat cu brațele deschise. Nomenclatura securistă ce-l ține pe bietul și aproape secularul rege strâns în chingi l-a îndepărtat însă pe potențialul moștenitor. Ce a făcut atunci Regele? Nimic...

NR. Mesajul, pe fond, e foarte corect. Dar când vine după izgonirea singurului tânăr din Casa Regală, dați-ne voie să credem că e scris de alții...


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Veste sinistră în presa americană: Regimul de la Beijing ar fi decis abandonarea orașului Wuhan! Oamenii…

2 VIDEO Veștile triste încep să se confirme! Conducerea Chinei a trimis 40 de incineratoare mobile în Wuhan

3 Cum arată sondajul cu care i-a păcălit Ciolacu pe pesediști în CEx

4 Informație / Probleme la CCR. Președintele, întâlnire de taină cu liberalii la Vila Lac

5 Document / Fraților, suntem luați de proști? Predoiu cere detaşarea la Ministerul Justiţiei a unei judecătoare c…

recomandări

Te ia DNA: Sorin Tilihoi

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Caracatița asta evadează ca-n filme dintr-un borcan