Ți se face SCÂRBĂ! Regele Mihai, mesaj de sprijin pentru TINERII din Piață. N-a ridicat un deget când NOMENCLATURA SECURISTĂ care-l comandă l-a ÎNLĂTURAT pe TÂNĂRUL prinț Nicolae!

Ți se face SCÂRBĂ! Regele Mihai, mesaj de sprijin pentru TINERII din Piață. N-a ridicat un deget când NOMENCLATURA SECURISTĂ care-l comandă l-a ÎNLĂTURAT pe TÂNĂRUL prinț Nicolae!

Te-apucă scârba când vezi că securiștii au trecut, mai nou, cu arme și bagaje, de partea Revoluției din Piață! Duminică, un așa-zis mesaj al Regelui Mihai îi îndeamnă pe tineri să lupte pentru idealurile lor. „Timpul României voastre a început”, încheie Majestatea Sa scrisoarea adresată românilor de ziua onomastică.

„În momentele cruciale rămâi singur”, mai spune Regele Mihai într-o scrisoare care lasă de-o parte, pe alocuri, diplomația specifică și le transmite tinerilor mesaje clare, țintite: ” Omul își câștigă în fiecare zi dreptul de a avea un mâine” sau „După cum ați constatat recent voi înșivă, legislația cea mai avansată și atitudinea civică nu sunt, din păcate, suficiente pentru a obține și garanta o viață instituțională solidă”, spune Majestatea Sa într-o scrisoare fără precedent în care își exprimă speranța că tânără generație își va găsi România ei.

Bla, bla, bla. Adevărul crud rămâne. Avea și Casa Regală un tânăr, pe prințul Nicolae. Pe care, mai mult ca sigur, azi, Piața l-ar fi adoptat cu brațele deschise. Nomenclatura securistă ce-l ține pe bietul și aproape secularul rege strâns în chingi l-a îndepărtat însă pe potențialul moștenitor. Ce a făcut atunci Regele? Nimic...

NR. Mesajul, pe fond, e foarte corect. Dar când vine după izgonirea singurului tânăr din Casa Regală, dați-ne voie să credem că e scris de alții...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

2 Val de vedete internate cu Covid la „Matei Balș”

3 „Mă simt mai bine” / Loredana Groza, postare din ambulanță

4 Citiți și voi ce manevre se fac pentru ca Leo de la Strehaia, fostul iubit al deputatei PSD Laura Vicol, să sc…

5 Citiți și voi ce avere are interlopul care i-a despicat capul cu sabia polițistului de la trupele speciale