TREPANAȚI vs RĂSCULAȚI/''Victor Ponta – Eroul României''/''Cioloș este cuprins de Satana, este urât''

TREPANAȚI vs RĂSCULAȚI/''Victor Ponta – Eroul României''/''Cioloș este cuprins de Satana, este urât''

Fanii lui Victor Ponta, în fapt niște trepanați cvasiagramați ce duhnesc a Antena3, au creat un nou grup pe Facebook, „Victor Ponta – Eroul României”, în care dezbat aprins și mai ales agramat evenimentele politice. Ei spun despre noul premier ca este „urât”, are „privire de criminal” și că este „cuprins de Satana”.

Grupul numara deocamdata peste 6.500 de persoane. Membrii se declara inspaimantati de aspectul noului premier, care nici nu se compara cu Victor Ponta. 

Vio Rusanu Chipul arata caracterul …ciolos e complexat ca sluga devotat .. fata lui spune ca deja are bube ..guvernarea acestei cazaturi umane e destinul cancerului de ultima faza tip metastaza..el fiind deja putred deseu fiind o coaja umana nu are ce perde ..fiind cuprins de satana ..face rau ca satana crima e in sangele dracului disperatului schilodului !

Alina Moruju Pare un om rau,fara suflet.Si nici bine nu arata.V.Ponta avea toate calitatile. 

Popescu Doinamaria e urat si are o privire de criminal platit.

Tulitu Nicoleta Tot pe Victor Ponta il plac, tinuta , statura, zambet sugubat. ….ce mai, figura de Premier ! 

Trepanații, fanii lui Ponta, păstrează o foarte vie antipatie la adresa celor care au ieșit în stradă, răsculaților, fiind convinși că aceștia au fost manipulați.

Florin Voicu unde sint smecheri care au cerut demisa lui ponta acum nu-i mai intereseza de cei care au murit in incediu aaaa da a plecat ponta nu-mai asa il puteau da jos pe ponta se le fie rusine.

Cristina Jordan CINE A VRUT NEAMT LA PUTEREA ROAMNIEI SA I SA SUPORTE CONSECINTELE ,CINE A VRUT GUVERN CU MINISTRU UNGUR SA AI DE A LEAFA ,BUNA CINE A VRUT TOATE ASTA SI A VINDUT TARA. 

Câțiva trepanați foarte activi amintesc la aproape fiecare postare că trebuie să iasă și ei în stradă, pentru a-l aduce înapoi pe Victor Ponta. Mitingul este prevazut pentru 21 noiembrie, de la ora 18.00, tot în Piața Universității...






Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale