Tupeu de JIGODIE/Ponta, cu pedelistul Vâlcov lângă el, îi ÎNJURĂ pe PDL-işti

Tupeu de JIGODIE/Ponta, cu pedelistul Vâlcov lângă el, îi ÎNJURĂ pe PDL-işti

S-au înmulţit accesele de jigodism ale cretinului care este ţinut în fruntea guvernului de corupţii încă neprinşi. Aşa cum s-au înmulţit asmuţelile către pedeliştii din noul PDL. Asta în condiţiile în care, în acest moment, guvernul este condus, practic, de Darius Vâlcov.

,,Teama noastră, a tuturor, nu e că vin liberalii, ci că vin PDL-iştii înapoi'', a spus marţi seară jigodia de Ponta, la RTV-Ghiţă, fără să clipească, avându-l pe fostul pedelist Darius Vâlcov de-a dreapta lui. Vâlcov, care este acum ministru de finanţe pentru că nu a putut să fie ministrul transporturilor, aşa cum îşi dorea. Şi cum, în ultima clipă, n-a mai fost pus. Fraţii senatori care au fost la băute şi la alte chestii mai deochiate în toamna lui 2013 la Slatina, ştiu de ce. Iar acum află şi Rus de ce a ajuns ministru. 

Iar pentru ca tabloul cu făţărnicia aproape paranoidă a lui Ponta să fie zugrăvit din plin trebuie spus că Vâlcov nu este numai un fost pedelist de vază, este chiar finul lui Cozmin Guşă. Cu a cărui televiziune, de faţadă, Ponta se dă duşman de moarte. Dar, în acelaşi timp, este şi cel care l-a susţinut pentru funcţia de primar al municipiului Slatina pe un condamnat la patru ani de puşcărie cu suspendare pentru corupţie. În fapt omul care a luat asupra sa faptele pentru care trebuia să răspundă el.

Darius Vâlcov a fost ales primar al municipiului Slatina, ales din partea PD, şi mai apoi PD-L, între anii 2004-2012. A fost şi preşedintele organizaţiei judeţene Olt a PD/PD-L din 2006 până în 2012. Mai mult decât atât, a fost unul dintre apropiaţii lui Vasile Blaga. 

Pe cine pune acum toată ziua Ponta să explice presei şi naţiunii tot ce ţine de guvern? Un pedelist? Mai mult, pe fostul pedelist care ocupă cel mai important post din executiv după primul-ministru...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

2 Așa o fi?

3 Cuplu de sătmăreni ucis cu brutalitate. Suspectul a violat soţia şi apoi i-a omorât pe cei doi soţi

4 Fiul lui Sile Cămătaru, la un pas de închisoare din cauza Giorgianei, fosta iubită. Ordin încălcat

5 Tânără care a făcut armata în Marina americană, găsită moartă într-o pădure din Rusia