Udrea: Încurajez tinerele frumoase să facă politică, deşi vor fi jignite de Ponta şi alţi misogini

Udrea: Încurajez tinerele frumoase să facă politică, deşi vor fi jignite de Ponta şi alţi misogini

Deputatul Elena Udrea a declarat, luni, că încurajează toate tinerele femei frumoase să facă politică şi să nu se descurajeze de faptul că "vor fi jignite din când în când de Victor Ponta sau de alţi misogini", arătând că acest lucru i se întâmplă ei de zece ani.

Udrea: Încurajez tinerele frumoase să facă politică, deşi vor fi jignite de Ponta şi alţi misogini (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Încurajez toate tinerele femei care au ales să vină în Mişcarea Populară pentru a face politică, pe tineri, în general, dar în special pe tinerele femei frunoase care vor să aibă o carieră şi vor să facă ceva important în viaţă să aibă încredere şi să facă politică. Faptul că vor mai fi jignite din când în când de Victor Ponta sau de alţi misogini din politică sau din afara politicii nu trebuie să le descurajeze pentru că, uitaţi, mie mi se întâmplă lucrul acesta de zece ani. Sigur, nu mă mai aşteptam după zece ani să mai aud aşa ceva de la un prim-ministru, dar cu toate acestea nu am fost împiedicată să construiesc pentru România", a afirmat Udrea.

Ea a adăugat că a fost un ministru "cu rezultate" şi a făcut lucruri care sunt importante pentru oameni.

"Deci, încurajez toate tinerele să facă politică, să aleagă Mişcarea Populară, dar, indiferent în ce partid vor să meargă, să aibă încredere că se poate face politică în România, în ciuda domnului Ponta şi a altora ca el", a adăugat Udrea.

La rândul său, preşedintele PMP, Eugen Tomac, a afirmat că premierul Victor Ponta are o problemă serioasă deoarece principala sa preocupare este ce face Elena Udrea, arătând că premierul se teme de Udrea.

"Nu este un secret pentru nimeni că cel mai mincinos premier pe care îl are România în momentul de faţă are o problemă serioasă pentru că tot mai des observăm că principala preocupare a premierului Ponta este ce face doamna Elena Udrea. Ne bucură faptul că se teme de doamna Udrea", a spus Tomac.

Fosta jucătoare de tenis Ruxandra Dragomir, candidatul PMP la un post de senator în Sectorul 4, a spus că, dacă până acum premierul Victor Ponta era preocupat de Traian Băsescu, acum "nopţile şi zilele îi sunt preocupate de activităţile doamnei Udrea" şi jigneşte femeile.

"Acum femeile sunt în creştere şi datorită faptului că premierul ne ajută prin misoginismul pe care îl arată zi de zi. Dacă până acum, nopţile şi le petrecea visându-l pe Traian Băsescu şi încercând să inventeze tot felul de motive pentru Guvernul pe care îl conduce şi care este în colaps, iată acum nopţile şi zilele de altfel îi sunt preocupate cu activităţile doamnei Udrea, şi nu doar o jigneşte pe doamna Udrea, dar jigneşte toate femeile care îndrăznesc să facă politică şi să-l contrazică zi de zi, pentru că şi femeile au într-adevăr o valoare", a spus Dragomir.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 DOCUMENT / Ce trebuie să faci ca să închei un nou contract pentru energia electrică? ANRE arată pașii de urmat d…

2 Sfaturi de la ANRE pentru schimbarea furnizorului și contractului de energie electrică

3 Călin Georgescu, cenzurat pe youtube

4 FOTO Imaginea care demontează apărarea lui Gavriș / Ministrul de Interne reacționează

5 Răsturnare de situație! Ministrul de Interne dus de nas de dușmanii lui Gavriș? Parchetul de pe lângă Tribunal…