Udrea: Încurajez tinerele frumoase să facă politică, deşi vor fi jignite de Ponta şi alţi misogini

Deputatul Elena Udrea a declarat, luni, că încurajează toate tinerele femei frumoase să facă politică şi să nu se descurajeze de faptul că "vor fi jignite din când în când de Victor Ponta sau de alţi misogini", arătând că acest lucru i se întâmplă ei de zece ani.

Udrea: Încurajez tinerele frumoase să facă politică, deşi vor fi jignite de Ponta şi alţi misogini (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Încurajez toate tinerele femei care au ales să vină în Mişcarea Populară pentru a face politică, pe tineri, în general, dar în special pe tinerele femei frunoase care vor să aibă o carieră şi vor să facă ceva important în viaţă să aibă încredere şi să facă politică. Faptul că vor mai fi jignite din când în când de Victor Ponta sau de alţi misogini din politică sau din afara politicii nu trebuie să le descurajeze pentru că, uitaţi, mie mi se întâmplă lucrul acesta de zece ani. Sigur, nu mă mai aşteptam după zece ani să mai aud aşa ceva de la un prim-ministru, dar cu toate acestea nu am fost împiedicată să construiesc pentru România", a afirmat Udrea.

Ea a adăugat că a fost un ministru "cu rezultate" şi a făcut lucruri care sunt importante pentru oameni.

"Deci, încurajez toate tinerele să facă politică, să aleagă Mişcarea Populară, dar, indiferent în ce partid vor să meargă, să aibă încredere că se poate face politică în România, în ciuda domnului Ponta şi a altora ca el", a adăugat Udrea.

La rândul său, preşedintele PMP, Eugen Tomac, a afirmat că premierul Victor Ponta are o problemă serioasă deoarece principala sa preocupare este ce face Elena Udrea, arătând că premierul se teme de Udrea.

"Nu este un secret pentru nimeni că cel mai mincinos premier pe care îl are România în momentul de faţă are o problemă serioasă pentru că tot mai des observăm că principala preocupare a premierului Ponta este ce face doamna Elena Udrea. Ne bucură faptul că se teme de doamna Udrea", a spus Tomac.

Fosta jucătoare de tenis Ruxandra Dragomir, candidatul PMP la un post de senator în Sectorul 4, a spus că, dacă până acum premierul Victor Ponta era preocupat de Traian Băsescu, acum "nopţile şi zilele îi sunt preocupate de activităţile doamnei Udrea" şi jigneşte femeile.

"Acum femeile sunt în creştere şi datorită faptului că premierul ne ajută prin misoginismul pe care îl arată zi de zi. Dacă până acum, nopţile şi le petrecea visându-l pe Traian Băsescu şi încercând să inventeze tot felul de motive pentru Guvernul pe care îl conduce şi care este în colaps, iată acum nopţile şi zilele de altfel îi sunt preocupate cu activităţile doamnei Udrea, şi nu doar o jigneşte pe doamna Udrea, dar jigneşte toate femeile care îndrăznesc să facă politică şi să-l contrazică zi de zi, pentru că şi femeile au într-adevăr o valoare", a spus Dragomir.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cercetător chinez despre kiturile de testare: „Doar 30 până la 50 la sută dintre pacienţii infectaţi au rezult…

2 Date noi / Generalul Nicolae Ciucă, noul premier desemnat. Orban, ministru și posibil vicepremier. 3 miniștri di…

3 Președintele n-a făcut o desemnare, ci o declarație de război! Pesediștii, cu spatele la zid, românii, în sond…

4 TVR / Procurorii DNA l-au căutat pe Codruţ Marta în cimitirul Pipera. Directorul de cabinet al fostului șef al …

5 Primul caz de infecție cu coronavirus, confirmat oficial în România / Un bărbat care a intrat în contact cu ital…

recomandări

Te ia DNA: Cristian Popescu Piedone

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum se fabrică manual o sticlă din nisip la peste 1000 de grade