Udrea vrea ca toţi candidaţii să dea declaraţie pe propria răspundere că n-au fost ofiţeri acoperiţi

Udrea vrea ca toţi candidaţii să dea declaraţie pe propria răspundere că n-au fost ofiţeri acoperiţi

Candidatul PMP la Preşedinţie, Elena Udrea, a declarat joi că propune tuturor candidaţilor să-şi asume o declaraţie pe propria răspundere că nu au fost ofiţeri acoperiţi, arătând că un preşedinte care ascunde un astfel de secret poate fi şantajat de orice persoană pentru interese personale, de grup.

”Aş face o propunere tuturor celor care se află în competiţie să-şi asume o declaraţie pe propria răspundere că nu au fost ofiţeri acoperiţi, o declaraţie pe propria răspundere făcută nu neapărat sub incidenţa Codului Penal, ci din moralitate, din argumentul onestităţii, să spună fiecare că nu a fost ofiţer acoperit”, a spus Elena Udrea la Adevărul Live.

Ea a arătat că declară că nu a fost ofiţer acoperit al vreunui serviciu de informaţii şi nici nu este şi că nu există nici măcar o discuţie despre faptul că ar putea fi.

“Cazul Robert Turcescu, aşa cum se desfăşoară el, arată că este foarte important ca un posibil viitor preşedinte să nu aibă astfel de lucruri ascunse pentru că în orice moment se poate întâmpla să fie şantajat, să fie pus sub presiune”, a mai spus Udrea.

Ea a adăugat că preşedintele care are un astfel de secret poate fi şantajat de oricine cunoaşte acest secret, angajaţi ai serviciilor, pentru interese personale sau de grup.

“Un serviciu, o instituţie nu cred că l-ar şantaja pe preşedintele României, dar oprice persoană angajată într-o astfel de instituţie poate să o facă în nume personal, pentru interese particulare, de ce nu?”, a afirmat Udrea.

Elena Udrea a adăugat că trebuie prevenite astfel de situaţii în care preşedintele României să aibă motive de a fi şantajat.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Milionarul Costel Alecu, „devoratorul de vedete”, a fost încarcerat în SUA

2 Așa o fi?

3 Câh...

4 Un filon de safir în valoare de 100 de milioane de dolari, cel mai mare din lume, descoperit de muncitori care…

5 VIDEO Erdogan e bolnav? / Sunt suspiciuni că ar avea o boală incurabilă