Un articol care merită citit

Un articol care merită citit

Cunoaşteţi cu toţii celebrul citat al scriitorului francez Andre Malraux, de acum circa 60 de ani: „Secolul XXI va fi religios, sau nu va fi deloc”. A avut dreptate, secolul în care abia am intrat este profund, fantic şi extremist de religios. De circa o lună de zile asistăm programat la o invazie demografică musulmană bine organizată şi finanţată.

Printre sutele de mii de refugiaţi sunt mulţi luptători ai ISIS, iar conform statisticilor doar 30% dintre imigranţi reprezintă refugiaţi sirieni, restul sunt irakeni, africani, afghani sau pakistanezi cu paşapoarte false şi cu foarte mulţi bani de buzunar. Ca să falsifici sute de mii de paşapoarte şi să finanţezi cu milioane de euro invazia musulmană paşnică în Europa este evident că sunt implicate numeroase forţe, cu putere financiară şi logistică incomensurabilă. Să falsifici la scară industrială paşapoarte şi să cheltuieşti miliarde de euro ca să plăteşti vapoare, călăuze şi sute de mii de tineri vânjoşi să ia cu asalt Europa trebuie să ai bani, organizare şi putere. Care stat sau state sunt în spatele acestei invazii musulmane organizate vom afla oare cândva?

Oricum ofensiva musulmană dovedeşte că Europa asistă neputincioasă la o ocupaţie demografică religioasă islamică. Neo-marxiştii şi comuniştii atei de la Bruxelles şi Berlin nu au capacitatea mentală, intelectuală şi spirituală să înţeleagă ce se întâmplă. Politicienii europeni sunt formataţi în cadrele mentale socialiste şi materialiste din secolul trecut. Ei sunt nişte post-comunişti atei care au fost învăţaţi să facă legi împotriva naţiunilor şi lui Hristos, că aşa au luat lecţii în universităţile europene, unde Marx, Engels şi Lenin reprezintă opere digerabile şi obligatorii. Cam toţi bruxellezi de la Cohn Bendit, Barroso, Junkers sau Merkel sunt produşii ideologici marxişti ai revoluţiei anarhisto-comunsite pariziene din 1968 sau admiratori declaraţi ai „revoluţiei permanente” a lui Troţki şi Che Guevara.

Europa e invadată de o forţă medievală religioasă islamică şi invadatorii sunt aşteptaţi cu fanfară, pancarde LGTB, lozinci marxiste despre egalitate, libertate, fraternitate şi sloganuri a la Nietzsche, cu „Dumnezeu a murit”. Pentru zecile de mii de islamişti care au intrat ca prin brânză în Europa, politca de troleranţă marxistă a liderilor europeni este echivalentă cu înfrângeria şi prostia. Cred că aceşti incompetenţi şi impotenţi ideologici care conduc, încă, Europa nu se vor trezi nici atunci când se vor decapita europenii creştini pe străzi, când se vor pune bombe în metrouri, se vor da foc femeilor pe stradă că nu poară burka sau se va aplica Şaria. 

Totuşi invazia demografică musulmană a adus şi ceva nou, nemaiîntâlnit în ultimii 25 de ani: solidaritatea creştină europeană a noului continent. Dintr-o dată românii, ungurii, cehii, croaţii, slovacii, polonezi se simt fraţi europeni şi încearcă să blocheze ofensiva musulmană în felul lor. Chiar şi Viktor Orban, care a făcut un gard metalic într-un timp record lăudat de Guinness Book, se crede nepotul voievodului român Iancu de Hunedoara în lupta cruciată împotriva islamizării Europei. Finlandezii au ieşit pe străzi cerând solidaritate europeană şi închiderea frontierelor în faţa ofensivei musulmane. Tot mai mulţi politicieni din Frnaţa, Olanda, Belgia sau U.K. cer unitate europeană împotriva islamizării continentului. În Austria politicienii vienezi solicită sprijinul puternicei comunităţi româneşti pentru a bloca invazia musulmană. Pentru prima dată austriecii se simt fraţi creştini cu românii, cu care au mult mai multe în comun decât cu invadatorii musulmani: o solidaritate creştină şi europeană.

Chiar şi presa mainstream europeană a început să spună adevărul despre invazia musulmană camuflată în „refugiaţii sirieni”. Numai politicienii de la Bruxelles şi Berlin au rămas blocaţi într-un schematism formal şi mental demn de Karl Marx sau Fr. Engels. Chiar şi nemţii încep să se trezească. Angela Merkel cade dramatic în sondaje, iar Der Spiegel, cea mai prestigioasă publicaţie germană a devenit o portavoce a opoziţiei împotriva unui cancelar gemran utopic şi inconştient care împinge Europa la sinucidere.

Europenii au început să-şi schimbe percepţia şi faţă de Rusia. Ei văd în intervenţia lui Putin în Siria un moment propice de a fi înfrânt Statul Islamic, cu ororile sale, care a pus la cale ideologic invazia musulmană. S-a descoperit că luptătorii ISIS luptă împotriva ruşilor cu arme americane. Rusia are experienţa războaielor cecene, unde pentru prima dată în anii 90 cecenii decapitau creştinii ruşi în plină stradă. Conducerea militară a Statului Islamic e coordonată de luptători ceceni, deci în consecinţă războiul Rusiei împotriva ISIS în Siria e o prelungire a conflictului cecen. Să vedem şi partea bună a dramaticei situaţii: europenii îşi redescopere identitatea, unitatea şi spiritualitatea creştină. Popoarele au început să se trezească şi nu va trece mult timp şi eurocraţii şi birocraţii inconştienţi, bine plătiţi din banii noştri de la Bruxelles, vor fi spulberaţi prin voturile naţionale şi europarlamentare.

Ionuț Țene


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro