Ungureanu: Am fost numit consilier personal al președintelui; îmi voi continua activitatea politică

Ungureanu: Am fost numit consilier personal al președintelui; îmi voi continua activitatea politică

Prim-vicepreședintele PNL, Mihai Răzvan Ungureanu, confirmă, într-o postare pe pagina sa de Facebook, numirea în funcția de consilier personal al președintelui Klaus Iohannis și precizează că își va continua activitatea politică în Parlament și partid.

''Prin decizia președintelui României, Klaus Iohannis, am fost astăzi numit în funcția de consilier personal al Președintelui. Funcția este neretribuită. Îmi voi continua activitatea politică în calitate de senator de Arad în Parlamentul României și ca prim-vicepreședinte al PNL'', precizează Mihai-Răzvan Ungureanu.

Purtătorul de cuvânt al președintelui, Tatiana Niculescu-Bran, scrisese luni, pe Facebook , că prim-vicepreședintele PNL Mihai-Răzvan Ungureanu a fost numit în funcția de consilier personal al șefului statului.

"Președintele României l-a numit pe domnul Mihai-Răzvan Ungureanu consilier personal, funcție onorifică neretribuită", notase luni Tatiana Niculescu-Bran.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...